Verkiezing camping van het jaar 2019

De inspecteurs van de ANWB zijn de afgelopen maanden al druk bezig geweest om heel veel campings in Europa te inspecteren. Via hen krijgen ze bij de ANWB een heel goede indruk van de campings, maar ze zijn ook heel benieuwd naar jouw oordeel over de campings. Als kampeerder bepaal jij mede de Camping van het Jaar 2019.

Stem op jouw favoriete camping

Onder alle stemmers verloten ze 50x € 50,- te besteden op anwbcamping.nl. Je kan stemmen op campings uit 3 categorieën:

De fijnste gezinscamping

Campings waar je kinderen bijvoorbeeld in een streep naar de kidsclub rennen, waar ze in water kunnen spelen of met vriendjes een vlot kunnen bouwen. De pret die ze dan uitstralen is met geen pen te beschrijven. Dat zijn de campings voor het ultieme gezinsvakantiegevoel.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
De beste huuraccommodatie

De tijd van alleen stacaravans hebben we al lang achter ons gelaten. Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Denk aan een ronde Lotus Bell-tent, een tipi, een dubbeldekker tent op palen of een luxe bungalow in Afrikaanse stijl.

De mooiste, groene camping

Groen is een heel breed begrip. Zo bedoelen we deze categorie ook. Je kunt denken aan een charmecamping met hele ruime staanplaatsen met heel veel natuur rondom, maar ook aan campings waar duurzaamheid centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een camping met een eigen reinigingssysteem die het overtollige water opvangt en filtert of een camping waarvan het zwembad wordt verwarmd door een houtkachel.

Wil je mee kiezen voor camping van het jaar 2019

Voor een terugblik(bekendmaking) van vorig jaar kijk hier

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in