Outstanding luxe safaritenten

Outstanding safaritent – In 2009 ontdekten ze de vraag naar luxe vakanties in safaritenten. Ze zagen dat het voor campinghouders niet gemakkelijk was om in deze vraag te voorzien. Al snel besloten zij het voortouw te nemen en zelf tenten te laten vervaardigen. Een avontuur op zich. De tenten die ze in het buitenland produceerden, voldeden niet aan hun hoge kwaliteitseisen. Daarom besloten ze hun tenten in eigen beheer te ontwikkelen en produceren. Het resultaat is de unieke safaritent.

Een uitmuntende kampeerervaring voor jouw klanten

Als campinghouder kan je pas zorgeloos zijn als je geen omkijken hebt naar jou safaritent. Daarom vervaardigen zij hun safaritenten en -lodges van de beste materialen. Hout dat onder KOMO-keur is verduurzaamd. TenCate tentdoek dat zowel enorm sterk als schimmelwerend is. PVC daken die de tent tegen alle weersinvloeden beschermen. Gegalvaniseerde stalen koppelingen die de tent het hele jaar haaks houden. Een Outstanding safaritent of lodge heeft daardoor een levensduur van rond de 10 jaar. Dat maakt de investering extra interessant.

Leestip:  Tentreparaties voor het repareren van kampeertenten
Kwaliteit, service en comfort van Outstanding safaritent

Zij zorgen dat je als campinghouder jouw klanten een uitmuntende kampeerervaring kan bezorgen. Zij bieden geheel verzorgde safaritenten en lodges van advies tot installatie.

Innovatief, nieuwsgierig en betrokken

Zij streven er naar om kamperen naar een hoger niveau te tillen door een ‘Outstanding’ beleving te bieden voor zowel campinghouders als hun gasten.

Safaritenten

De safaritenten vormen de ultieme uitvalsbasis voor een rustgevend en avontuurlijk verblijf. De mogelijkheden binnen deze categorie zijn eindeloos. Win de harten van jouw gasten met de kleinste safaritent XS voor twee personen, benut je ruimte optimaal met de safaritent Compact, of bekijk het model waar het allemaal mee begon: de safaritent Wood.

Lodges

De lodge is van alle gemakken voorzien en heeft de luxe van een huis zonder dat de charme van kamperen verloren gaat. De lodges hebben zelfs een optionele bovenverdieping. Ideaal om extra slaapruimte te creëren of als bergruimte voor de bagage.

Leestip:  VDL Hapro lanceert eerste daktent van in EU gesourcete onderdelen

Alles weten over de Outstanding safaritent

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in