Camping de Posthoorn vakantie vieren in de natuur

Op Camping de Posthoorn hebben ze 60 plaatsen verdeeld over 3 veldjes. Kom je voor een dag, een paar weken of een heel seizoen, bij hun kan je altijd terecht tussen 1 april en 31 oktober.  De plaatsen zijn standaard voorzien van minimaal 10 Amp, tv-aansluiting, watertappunt en afvoer. De grootte van een plaats is ongeveer 100 m2. Daarnaast heb je gratis toegang tot de WiFi-hotspot, dus je laptop of tablet kan gewoon mee op vakantie.

Camping de Posthoorn

Het terrein beschikt over 2, centraal gelegen, moderne verwarmde sanitaire units. Voor muntjes voor de wasserette kan je terecht op de receptie.

In het voor- en naseizoen is het oase van rust en hanteren zij voordelig tarief. Een ideale uitvalbasis dus voor jouw grensoverschrijdende wandel- en fietstochten.

Kampeerplaatsen

Toeristische en seizoensplaatsen
Zij hebben een grote verscheidenheid aan kampeerplaatsen. Wil je jouw kinderen zien spelen vanuit de voortent of zoekt een rustig beschut plaatsje, een plaats met privacy of juist gezellig op een veldje?

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen

Extra voordelig verblijven in het voor- en naseizoen!

Bezienswaardigheden

Je kan vanaf de camping verschillende dagtrips maken naar de omliggende steden en dorpen. In de buurt liggen de historische vestigingsteden Bergen op Zoom, Willemstad en Breda. De basiliek van Oudenbosch en de Heemtuin in Rucphen zijn ook zeker een bezoek waard.
Roosendaal heeft met Rosada het nieuwste Outlet Center van Nederland en Breda is ook erg geschikt voor een gezellig dagje uit.

Wandelen en fietsen

Lekker grensoverschrijdend (3 km van Belgische grens) wandelen of fietsen door de heerlijke rustige natuurlijke omgeving (bos en heide). De gemeente Rucphen kent een uitgebreid routenetwerk. Zo kan je bijvoorbeeld met de SES-knooppuntensystemen voor wandelen en fietsen zelf de afstand en de richting bepalen. Diverse bewegwijzerde routes doorkruisen de bossen en starten vanaf de camping.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Speeltuin

Vooraan de camping bevindt zich de grote speeltuin. Deze speeltuin is een grote zandbak met een echt kasteel, met glijbanen, schommels, klimrekken, speelhuisjes en een kabelbaan. Genoeg dus om je lekker uit te leven. Op het toeristenveld bevindt zich een speeltuintje voor de allerkleinsten.

Animatie & Recreatie

Van playbackshows tot daverende feestavonden. Van themadagen tot aan BBQ-avonden.
Teveel om op te noemen, maar gegarandeerd amusement voor iedereen!

Wil je alles weten over Camping de Posthoorn

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in