Camping Altomira midden in de natuur

0

Op Camping Altomira kan je niet alleen genieten van een unieke natuurlijke omgeving en kwaliteitsservices, maar ook van een persoonlijke behandeling en voorzieningen die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden stellen. De camping bevindt zich midden in de natuur, op 35 km. van het strand en op slechts 40 minuten van Valencia. De ligging van de camping tussen twee natuurparken (Sierra Espadán en Sierra Calderona) zorgt ervoor dat dit een ideale plek is om te genieten van de natuur op een steenworp afstand van het strand en de grote stad.

Camping Altomira

Vanaf de camping is er een directe verbinding met de Vía Verde de Ojos Negros, de langste groene weg van Spanje, met een traject van meer dan 65 km om te voet, per fiets of te paard af te leggen. Camping Altomira is het hele jaar geopend.

Leestip:  Camping Laguna is geweldige familiecamping
Accommodatie op percelen

De percelen bevinden zich op de hoge zone van de camping en zijn verdeeld over terassen met uitzicht op de vallei van de rivier Palancia en de bergen van het natuurpark Sierra de Espadán. Het oppervlak van het perceel is van 60 m2 tot 100 m2. Alle percelen beschikken over water en elektriciteit.

De percelen zijn tevens zo geprepareerd dat er zich geen plassen vormen in het geval van regen. De grond is aangedrukt om modder te voorkomen en de percelen zijn afgewerkt met ronde kiezelstenen om eventuele verwondingen te voorkomen. Het is aan te bevelen dat de gasten houwelen meenemen voor harde grond. Het is ook mogelijk om deze te vragen bij de receptie.

Slechts 50 meter van de camping, in de Gemeentelijke Sport Pavilion Messen zijn de volgende faciliteiten: tennisbaan, racquetball, basketbal en voetbal.

Leestip:  Jachthaven & Vakantiepark Wijde Aa in het Groene Hart

Wil je meer weten over Camping Altomira

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *