De Fixxter camper geheel nieuw ontworpen

De Fixxter camper introductie tijdens de camperbeurs in Hardenberg 2018.

De Fixxter camper is een geheel nieuw ontworpen vrijetijdsauto voor vier of vijf personen. De Fixxter is compact gebouwd, heeft een laag brandstofverbruik en rijdt als een personenauto. Deze auto heeft volop ruimte voor passagiers en bagage. Ook als camper is de Fixxter uniek; een extra breed bed, een slaapbank die verschuifbaar is zonder kwetsbare rails op de vloer en een deelbare camperkast.

De basis van de Fixxter

De Fixxter wordt gebouwd op basis van de nagenoeg identieke Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Toyota Proace, lengte 2 en model vanaf 2016.

Een camper met hoog slaap- en zitcomfort

Door de verschuifbare slaapbank is de leefruimte in de camper zelf te bepalen. Heel uniek is het schuifsysteem van de slaapbank, op de vloer zitten namelijk geen kwetsbare rails. Het slaapcomfort is hoog, de matras van de Fixxter L2 is bijna 20% breder dan wat gebruikelijk is in deze klasse. Voor extra slaapcomfort is de slaapmatras geheel vlak. Daarnaast is ook het zitcomfort hoog door verstelbare hoofd- en lendesteunen.

Leestip:  Vans & Co heerlijk genieten van alle vrijheid

Fixxter, van CamperfiXX, 4

De Fixxter, de ruimte geeft mogelijkheden

De Fixxter camper is heel geschikt om grote voorwerpen, zoals een matras of een hoge kast, te vervoeren. De ruimte achterin is variabel dankzij een twee-delige camperkast. Het onderste gedeelte is vast in de Fixxter gemonteerd want dit is wettelijk verplicht voor een camper. Ga je op vakantie, en je hebt veel kastruimte nodig, dan plaats je het bovenste gedeelte van de kast erop.

Fixxter, van CamperfiXX, 5

Een compacte camper als ruime dagelijkse auto

Vergeleken met een gewone gezinsauto biedt de Fixxter passagiers op de achterbank een ongekende beenruimte waarbij meteen opvalt dat de vloer geheel vlak is. Veel toebehoren De Fixxter wordt geleverd met een slaaphefdak. Ook is het mogelijk een Porta Potti te plaatsen. Er zijn handige opbergvakken voor o.a. een EHBO doos, drankblikjes, een krik en (wijn)flessen. Een opbergvak in het slaaphefdak maakt de Fixxter compleet.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Fixxter, van CamperfiXX, 2

Voordelige camperombouw

CamperfiXX kan de volledige camperombouw, met als basis een nieuwe of jong gebruikte auto, verzorgen. Daarnaast is het mogelijk dat CamperfiXX alleen het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank plaatst en de meubels als bouwpakket levert. Op die manier schaf je heel voordelig een Fixxter aan.

Over CamperfiXX

CamperfiXX maakt 4 en 5 persoons buscampers op basis van heel veel verschillende types bestelwagens en maakt daarbij gebruik van gecertificeerde slaapbanken en dinettes. De indeling van de compacte buscampers is uniek waardoor het bed extra breed uitgevoerd kan worden. Naast het bouwen van campers levert CamperfiXX campermeubels, gecertificeerde slaapbanken, gecertificeerde dinettes en slaaphefdaken als losse componenten aan particulieren en aan andere camperombouwbedrijven.

Wil je meer weten over de Camperfixx

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in