Ventura Air opblaasbare voortenten van Isabella

In de Ventura opblaasbare voortenten van Isabella zitten de beste ervaringen van meer dan 60 jaar ontwikkeling van tenten, gecombineerd met een gepatenteerd luchtsysteem dat op slechts één plek hoeft te worden opgepompt. Met een Ventura opblaasbare voortent van Isabella heb je jarenlang de ideale reisgenoot bij je voor jouw kampeervakantie.

  • Bekende Isabella materialen
  • Advanced Air System
  • Snelle en lokale service
  • Doordacht design

Voordelen van een opblaasbare Ventura air voortent

Snel en eenvoudig op te zetten

De voortent staat in een paar minuten (en is ook weer in een paar minuten afgebroken). Je hoeft de opblaasbare voortent alleen maar uit te vouwen, de pees in de tentrail op de caravan te trekken en de tent op te blazen. De opblaasbare voortent heeft geen stokken, dus je zoekt je niet een ongeluk naar welke stokken waarbij horen.

Duurzaam met bekende Isabella kwaliteit

De opblaasbare Ventura Air voortenten van Isabella zijn gemaakt van degelijke materialen die voldoen aan de bekende Isabella kwaliteit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken – de opblaasbare voortenten zijn bestand tegen elk kampeerweer.

Leestip:  Waarom je een luifeltent moet overwegen
4 voorstellen voor je nieuwe opblaasbare voortent
VENTURA AIR VIVO vivoCompacte en slimme voortent voor caravans, campers en bussen. De Ventura Air Vivo is zeer eenvoudig op te zetten en kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een luifel om tijdens de zonnige avonturen schaduw te creëren.

 

VENTURA AIR TRINUS TrinusMet een Ventura Air Trinus kun je makkelijk en snel met lucht reizen. Dankzij de prachtige lichtpanelen in het dak en de grote leefruimte is de Ventura Air Trinus de ideale reistent voor het hele gezin.

 

VENTURA AIR CITO citoElegante en gebogen voortent met uitstekende lichtinval en uitbreid­ing. Dankzij de grote ramen en dubbele lichtpanelen in het dak is de Ventura Air Cito  zeer licht en ruim.

 

 

VENTURA AIR SIMPLEX SimplexSportieve en eenvoudige voortent voor caravans, campers en bussen. Dankzij het lichte en ruime gevoel is de Ventura Air Simplex een fantastische reistent voor outdooravonturen op de camping.

 

Leestip:  PUMP IT UP! de Air Shelters van Coleman

 

Klik hier alle informatie van de Ventura Air opblaasbare voortenten van Isabella

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in