Van Bijleveld Kamperen hebben al jaren ervaring

Herald en Inge van Bijleveld, eigenaren van Van Bijleveld Kamperen hebben al jaren ervaring met in- en verkoop van campers en caravans.

In 2018 is Herald gestart bij de franchiseorganisatie Motorhome Depot als campermakelaar. Motorhome Depot is Europa’s grootste campermakelaar en zorgt jaarlijks voor vele tevreden klanten. In 2020 werd Caravan Depot als formule in Nederland gestart en is Inge als caravanmakelaar begonnen. Samen hebben zij de schouders eronder gezet om van beide formules een succes te maken in hun regio. Dit bleek inderdaad een succesvolle combinatie. “Doordat ons netwerk zich uitbreidde en wij verder groeiden was voor ons het moment gekomen om op zoek te gaan naar een eigen vestiging en die hebben wij gevonden in Nijkerk”, aldus Inge en Herald.  Zij regelen van A tot Z alle zaken die komen kijken bij het aan- of verkoopproces van uw camper of caravan.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Naast de bemiddeling in verkoop en aankoop van gebruikte campers en caravans als camper- en caravanmakelaar, zijn zij in het voorjaar van 2022 gestart met het dealerschap van het mooie merk Carpento. “Door de toename van het aantal elektrische auto’s merken wij een grote behoefte aan een lichtgewicht caravan die door een elektrische auto getrokken kan worden. Wij hebben hoge verwachtingen van Carpento en zijn er zelf erg enthousiast over!”

Carpento is een compacte eyecatcher! Hij is verkrijgbaar in 3 modellen. De 310, de 360 en de 410.

Je bent van harte welkom om al deze modellen van de Carpento caravan te komen bezichtigen in hun showroom in Nijkerk. De koffie/thee staat klaar, je bent van harte welkom!

Website Van Bijleveld Kamperen: vanbijleveldkamperen.nl

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in