Vakantiepark ’t Urkerbos breidt uit met een camperpark

Vakantiepark ’t Urkerbos breidt uit – 24/7 geopende camperpark op Urk opent op 17 juli 2020.

Het duurt niet lang meer voordat fanatieke camperaars hun kampeerhart op kunnen halen op Urk. Op 17 juli opent Vakantiepark ’t Urkerbos hun nieuwe, volledig geautomatiseerde camperpark in het bijzijn van kampeerders en betrokkenen.

Na de opening kunnen camperbezitters het hele jaar terecht bij Vakantiepark ’t Urkerbos. Het gloednieuwe camperpark met 25 extra plekken is toegankelijk door middel van een incheckzuil en slagboom. Het camperpark bevindt zich naast de camping, hierdoor kunnen campers er ook terecht als Vakantiepark ’t Urkerbos gesloten is.

Het camperpark is van alle gemakken voorzien. Na aankomst regelen de kampeerders zelf de betaling via een gemakkelijk te bedienen incheckzuil. De kampeerder rijdt daarna naar één van de beschikbare camperplekken. De camperplekken zijn ruim opgezet en zijn omringd door gras. Tegen vergoeding kan de kampeerder gebruik maken van elektriciteit en WiFi– verbinding. Het afvalwater lozen en schoon water tanken doet men ook op het camperpark. Zo kan de camper weer veilig en voorzien op weg.

Leestip:  Anti muggen middel, muggenlamp of deet?

De prijs voor een camperplaats (24 uur) op het camperpark bedraagt €14,00 per nacht plus toeristenbelasting. Als het naastgelegen Vakantiepark open is (april t/m september), kan men tegen een kleine vergoeding gebruik maken van het sanitair en overige voorzieningen op het terrein. De grote speeltuin, het openluchtzwembad en de dierenweide zijn vooral bij de kleine camperaars in trek. Het terras en de snackbar is in de zomermaanden geopend.

De wens van een camperpark wat het hele jaar geopend was er al langer. “Er is ontzettend veel vraag naar camperplaatsen die het hele jaar beschikbaar zijn” aldus eigenaar Bob Schekman. “Urk en Flevoland zijn bij toeristen in trek. Zo ook in de winterperiode


. Hoe geweldig is het dat wij hun bezoek aan Urk door middel van onze camperplaats kunnen verlengen?” De 25 nieuwe camperplekken zijn na de opening op 17 juli meteen beschikbaar.

Leestip:  Elektrisch barbecueën met Campingaz

’t Urkerbos

Vakantiepark ’t Urkerbos

Vakantiepark ’t Urkerbos is een familiecamping met momenteel ruim 150 staanplaatsen, ruim 60 camperplaatsen, 60 jaarplaatsen met chalets en stacaravans en 23 verhuuraccommodaties. Het familiebedrijf wordt gerund door familie Schekman, die tevens ook woonachtig is op het park als beheerders. Op de camping is meer dan genoeg te doen, zoals zwemmen in het openluchtzwembad, relaxen op het terras bij onze sfeervolle horeca, maar ook de speeltuin en bij de verzorgpony’s is een ideale plaats voor ontspanning en ontmoeting.

Inmiddels heeft de opening plaats gevonden, hieronder is te zien dat wethouder Freek Brouwer het officiële moment inluidde samen met eigenaar Bob Schekman.

Officiële opening
fotograaf Jan Bos

Website Vakantiepark ’t Urkerbos: www.urkerbos.nl

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in