Twee gefaciliteerde RV-life liefhebbers

Ik kwam deze twee mensen tegen op het internet en ben geïnspireerd geraakt door hun verhaal. Al meer dan 500 dagen onderweg van camperplek naar camperplek. Wildkamperen zoals wildkamperen bedoelt is. Bijna overal staan ze gratis en op de meest fantastische plekjes.

Laat je inspireren door deze twee gefaciliteerde RV-life liefhebbers.

Even voorstellen aan Lysan en Benjamin

Lysan en BenjaminZij zijn Lysan (29) en Benjamin (30) en zij zijn al lang gefascineerd van het “RV-life” in America. Grote campers (RV’s – Recreational Vehicles) met alles wat je nodig hebt om overal te kunnen staan waar je maar wilt. Dat was ook hun doel. Het eigen bed mee hebben en aan prachtige locaties staan.

Is dat dan niet Vanlife? Nee, RV-life! Daarom heten zij ook RVingEurope. Het verschil is dat zij alles mee hebben en van niets moeten afzien en tóch op dezelfde mooie plekken staan als al die busjes waarmee dromen waargemaakt worden.

Leestip:  Campr onthult met trots het nieuwste model De Outcast

Sinds 2018 reizen zij door Europa en proberen zonder verwarming te reizen, dus steeds rond de 20 graden buitentemperatuur te hebben. Dit lukt ook vrij goed met wat uitzonderingen zoals Schotland en het Noordkaap waar het toch altijd wat frisser is.

Hun reis is gedocumenteerd op hun YouTube Kanaal. Zij zouden het erg leuk vinden als jullie hun ook daar zouden ontdekken.

Website van Lysan en Benjamin: www.rvingeurope.com

 4.2/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in