Minicamping VakantieVoncken in het prachtige Zuid-Limburg

Je bent bij Vakantie Voncken Van harte welkom, de minicamping en vakantiewoning liggen in een uniek wandel- en fietsgebied in het heuvelland van Zuid-Limburg. Hun boerderij ligt op de bekende klim ‘Camerig’, tussen de dorpjes Vijlen en Epen.

Je kunt hier genieten van de rust tussen de bossen, weilanden en pittoreske dorpjes. Maar ook voor kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden en iedereen mag meehelpen en -kijken op de boerderij. Daarnaast ligt Vakantie Voncken gunstig ten opzichte van plekken zoals het drielandenpunt, Maastricht, Luik en Aken.

Minicamping VakantieVoncken

Op de camping kun je vanaf jouw ruime plaats genieten van de rust en het prachtige vrije uitzicht over het Geuldal en het pittoreske Epen. Ze beschikken over 15 plekken van ongeveer 10 bij 10 meter.

Het sanitair is comfortabel met douches zonder muntautomaat. Het gebruik van WIFI en koelkast is gratis en tegen geringe vergoeding maak je gebruik van de wasmachine. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden en iedereen mag altijd vrijblijvend een kijkje nemen bij de werkzaamheden op de boerderij.

Minicamping

Voorzieningen

Er zijn uitstekende en ruime sanitaire voorzieningen. Er zijn twee douches met thermostaatkranen zonder munt-automaten. Voor dames en heren zijn er aparte toiletten en afsluitbare ruimtes met wastafels.
Verder tref je in het sanitairgebouw een overdekte afwasplaats met warm en koud water, een koelkast en wasmachine met centrifuge aan.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk
En verder…

Voor iedere kampeerplaats een stroomvoorziening 230V/6A. Ruime parkeergelegenheid bevindt zich naast de camping. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden aanwezig, waaronder een trampoline, zandbak, schommel, skelter, step, driewieler, fietsje e.d. Ook mogen de kinderen eventueel meehelpen!

Website Minicamping VakantieVoncken: www.vakantievoncken.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in