Nieuwe uitgave: ANWB Wildkamperen

Verken je wilde kant – of je nu in een busje gaat kamperen met de kinderen, gaat rotsklimmen met vrienden of in je eentje de wildernis intrekt – en zie hoe er altijd iets te ontdekken valt.

Wildkamperen wisselt ervaringen met kampeerders, avonturiers en alpinisten af met fijne kampeerhacks. Van het kiezen van een tent tot koffiezetten. Hoe kun je koken zonder water of vuur? Hoe houd je je bepakking licht?
Droom weg bij de honderden fantastische foto’s en rol daarna zelfs ook eens je slaapzak uit op een afgelegen plek. Ervaar het gevoel van vrijheid, zelfs al blijf je dicht bij huis.

ANWB Wildkamperen

WildkamperenWie de het nieuwe ANWB-boek ‘Wildkamperen’ openslaat krijgt direct zin om de natuur in te trekken en de nacht onder de sterren door te brengen. Het boek neemt de lezer mee de wijde wereld in en laat hem de meest afgelegen kampeerplekken ter wereld ontdekken.

Luc Gesell, redacteur en fotograaf, wisselt ervaringen van kampeerders en avonturiers af met oogstrelende fotografie en fijne kampeerhacks; hoe kun je koken zonder water of vuur? Hoe houd je je bepakking licht? Droom weg bij de honderden fantastische foto’s en rol daarna zelf ook eens je slaapzak uit op een bijzondere plek.

Leestip:  Interesse in elektrische auto’s neemt af

De auteur van het boek heeft een voorliefde voor ruige, bergachtige gebieden.

Wildkamperen| Luc Gesell | 256 pagina’s | € 24,99 |
ISBN 9789018047627 | Uitgeverij ANWB | Verkrijgbaar in de ANWB-winkels en via de bol.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in