Camping De Zandhegge heeft een gemoedelijke sfeer

Overzichtelijke en kindvriendelijke familiecamping op de Veluwe in Gelderland. Voor een gemoedelijke sfeer, ontspanning, rust en leuke animatie kom je naar Camping De Zandhegge in Emst. Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken in één van de speeltuinen, het buiten zwembad en in hun leuke binnenspeeltuin. De camping is het ideale startpunt voor te fietsen en te wandelen.

De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor zowel tent, caravan en camper, maar ook accommodaties huren is mogelijk. Van een prachtige stacaravan aan het sportveld tot aan het basic kamperen in een “Boerentent” of Hollandse Sleurhut. Kamperen met beetje luxe?

Comfort plaatsen

Ruime kampeerplaats voorzien van 16 A. elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2, van elkaar afgebakend met kleine bosschages en bieden daardoor voldoende privacy.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen.

Comfort plaatsen

Autovrije comfort plaatsen

Rustige autovrij kampeerveld met het voordeel dat de kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien van 16 A. elektra, koud water op de plaats, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting.

Elektra-aansluitingen zijn voorzien van een eurostekker aansluiting. Wanneer je geen juiste stekker bij je hebt of bijvoorbeeld geen CAI-kabel bij je hebt, kun je deze bij de receptie kopen.

Auto vrije comfort plaatsen

Campers

Campers zijn van harte welkom op Ardoer Camping de Zandhegge. De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en voorzien van 16 ampere elektra. Ook accepteren zij de kortingskaarten van de ACSI en de CKE kaart van de ANWB. Voor de acceptatie periodes zie hun tarieven. De camper kan zowel op de comfortplaats als de autovrije comfortplaats staan. Afhankelijk of de camper tijdens het verblijf de kampeerplek moet verlaten.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Camperplekken

Omgeving Emst, Epe en de Veluwe

Emst is een klein dorp gelegen in de gemeente Epe (Gelderland) op de Veluwe. De gemeente Epe bestaat uit de 4 dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. Door de centrale ligging in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zwolle is de camping goed bereikbaar via de A50 Apeldoorn – Zwolle, maar ook via de A28 Amersfoort – Zwolle.

Vanaf de camping fiets je in 10 minuten naar het gezellige centrum van Epe. Even lekker winkelen of gewoon gezellig een terrasje pakken. Iedere woensdagmorgen is er markt in het centrum van Epe en in de zomermaanden is er in het centrum de Zomeravondbraderie op vrijdag.

Website Ardoer Camping de Zandhegge: zandhegge.ardoer.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in