Atomatent Najaarsshow 2020

Atomatent organiseert op zaterdag 26 en zondag 27 september een Atomatent Najaarsshow. Op Camping de Zandhegge te Emst op de Veluwe zijn verschillende caravans met Atomatent luifels te bewonderen.

Een uniek weekend op een unieke locatie! Atomatent organiseert dit evenement al een paar jaar op rij en het is een groot succes. Er staan caravans met luifels van Atomatent en er zijn onder andere ook Volkswagen en Ford busjes te vinden. “Met dit evenement kunnen we het publiek kennis laten maken met Atomatent. Men kan de kwaliteit ervaren van ons materiaal en werk, maar bovenal is het een unieke manier om in contact te komen met elkaar: in een ongedwongen sfeer op de camping, zoals het ook hoort te zijn op deze prachtige plek”, zegt Tom van Zanten, mede-eigenaar van Atomatent.

Leestip:  Recreatie Vakbeurs 2023: Overweldigende belangstelling
Atomatent nodigt iedereen uit voor dit weekend op de Veluwe:

Zaterdag 26 september: 10:00 uur – 16:00 uur

Zondag 27 september: 10:00 uur – 15:00 uur

Camping De Zandhegge

Langeweg 14, 8166 GT Emst

http://www.zandhegge.nl/

Ook zitten er speciaal voor het weekend najaarskortingen op nieuwe tenten en tevens de beursmodellen van tenten. Op nieuwe tenten ofwel luifels en voortenten zal er 10% korting aangeboden worden en op de beursmodellen van tenten 15%. Dit geldt op alle bestellingen die vóór 15 oktober 2020 gedaan worden.

Atomatent kijkt uit naar 26 en 27 september en verwelkomt alle tentenliefhebbers dan graag. Bekijk http://www.atomatent.nl/ voor meer informatie over Atomatent.

Atomatent: Toptenten uit Uden

Het ontstaan van Atomatent gaat terug naar 1 oktober 2007. Het Udens bedrijf staat voor kwaliteit. Dat valt af te leiden aan de materialen die men toepast, zoals ademend katoen, en de hoge graad van afwerking. Atomatent levert onder andere tentdoeken, luifels, voortenten, verandazeilen en schaduwdoeken.

Leestip:  De nieuwe topvoortenten voor caravans voor 2024
 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in