Twee camper-gasten in Take a Break podcast

In twee van tien afleveringen in de Podcast ‘Take a Break’ vertelt de gast over de reis die ze maakten met hun camper. Oliver van der Spek reisde 7 maanden door Azië in zijn camper. Hij zegde zijn baan op na 13 jaar. Zijn break bleek een life-changer want inmiddels is hij sabbatical coach. Sara van Geloven reist met haar partner in hun zelf omgebouwde elektrische camper door Europa. Zij bleef tijdens de reis doorwerken als freelance reisjournalist bij Lonely Planet en Polarsteps. Twee verhalen die voor jullie lezers een inspiratiebron kunnen zijn voor een sabbatical.

In de ‘Take a Break’ podcast hoor je per aflevering iemand vertellen over de langere break die ze namen om even iets heel anders te doen. Zoals reizen of een boek schrijven. Een pauze van vaak minimaal een paar maanden, soms een jaar. Alleen, met partner of met het hele gezin. En in het geval van Oliver en Sara met een camper.

Leestip:  Hier moet je op letten bij de aanschaf van een stacaravan

Veel mensen dromen over zo’n break, maar zien (te) veel beren op de weg. Met deze podcast krijgen ze een duwtje. De podcast is een initiatief van BrightPensioen, tussenpensioen promoter van het eerste uur. Want van af en toe een break nemen, krijg je bergen energie. En je houdt het werken (totdat je het ooit écht zat bent) een stuk leuker. De productie is in handen van Geuren en Kleuren Media.

De link naar de aflevering met Oliver: https://open.spotify.com/episode/0lcmsZInD0AWHrEqlDN7OA?si=2b212f8ab4fd486f

De link naar de aflevering met Sara: https://open.spotify.com/episode/2Glgg9NfuoTN18uW9NkaS0?si=fa204e44d41841c1

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in