Tournesol Tenten als je wat extra ruimte wil

Je hebt een stacaravan, toercaravan, of een chalet en je wilt wat extra ruimte voor meer leefcomfort. Het kampeerseizoen verlengen in voor- en najaar. Nooit meer de tent hoeven af te breken en op te bouwen.

Bij Tournesol Tenten ben je daarvoor aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring is Tournesol de specialist op het gebied van wintervaste voortenten die geheel op maat worden gemaakt.

Zeilmakerij Tournesol tenten is een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in het maken van wintervaste voortenten.

Iedere tent is maatwerk en er wordt zoveel mogelijk naar de individuele wensen van de klant gekeken. Al ruim 25 jaar is er in dit familiebedrijf hard gewerkt aan de ontwikkeling van een wintervaste voortent die voor ieder weertype geschikt is, en zomer en winter kan blijven staan.

Leestip:  Dé ideale safaritent met optimaal rendement

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en de tenten zijn dan ook aan bijna iedere caravan te plaatsen. Door een combinatie van de best geschikte materialen is de afwerking en kwaliteit van de voortenten van een hoog niveau. Verder legt Tournesol zich toe op tal van andere zeilwerkzaamheden.

Producten die ze leveren:
  • Doek
  • Frame
  • Wintervaste voortenten
  • Rookruimtes
  • Straatwerken en vlonders

Wil je meer weten over Tournesol Tenten, bezoek dan eens de website van hun.

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in