Camping Vrachelen bij het mooie brinkdorp Den Hout.

Camping Vrachelen ligt aan de rand van het mooie brinkdorp Den Hout. Deze gemoedelijke camping is het hele jaar rond voor je geopend en heeft veertig ruime staplaatsen, elk voorzien van een elektrische aansluiting.

De mooie, uitgebreide sanitaire voorzieningen tellen acht douches, acht toiletten en een ruimte voor mindervaliden. Ze hebben een kleine kinderspeelplaats met verschillende speeltoestellen, een fietsenstalling en een rustige recreatieruimte met een gezellige tv-hoek en een keur aan leesboeken. En als gast kun je gebruik maken van gratis wifi. Tevens hebben ze een grote groente- en fruitzaak bij de camping, waar dagelijks ook vers brood van de warme bakker verkrijgbaar is.

Omgeving van camping Vrachelen

De camping ligt centraal in West-Brabant. Zo ligt nog geen tweeënhalve kilometer verderop de Vrachelse Heide, wat een uitgestrekt bosgebied is met kenmerkende zandverstuivingen. Acht kilometer de andere kant op ligt Drimmelen, een dorpje met grote jachthaven en de bijnaam ‘Toegangspoort tot de Biesbosch’. Voor nog meer waterplezier zijn in de nabijgelegen plaatsen Made en Oosterhout binnen- en buitenzwembaden aanwezig. En de binnenstad van Oosterhout is slechts anderhalve kilometer verderop te vinden! Fiets je graag? Dan hebben ze de fietsroutes door en om de omliggende plaatsen, die ze je graag gratis beschikbaar stellen.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Als je alles wilt weten over Camping Vrachelen, neem dan een kijkje op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in