Succesvolle CMT met vele onderscheidingen voor Hobby

Hobby kan terugkijken op een zeer geslaagde vakantietentoonstelling in Stuttgart, die vele onderscheidingen heeft ontvangen voor zijn modellen en marketingcampagnes. Vooral de gezinsvriendelijke modellen vielen bijzonder goed in de smaak bij de talrijke bezoekers van de CMT-beurs. Ook de nieuwe 595 KML-indeling met kinderbedjes uit de populaire Maxia-caravanserie viel in de smaak.

Hobby is teruggekeerd van Stuttgart naar het hoofdkantoor in Noord-Duitsland met drie onderscheidingen. De Maxia 495 UL ontving de DCC Safety Award tijdens de Hobby-persconferentie op de CMT, een dag voor de officiële opening. De caravanexperts en veiligheidsadviseurs van de Duitse Camping Club (DCC) hebben de genomineerde producten maandenlang bekeken voordat ze een beslissing namen.

Op de openingszaterdag was Hobby verheugd toen de ONTOUR-modellenreeks opnieuw werd uitgeroepen tot “Caravan van het jaar”. Bij de prijs “Camper van het jaar”, waarvoor ook werd gestemd door de lezers van de tijdschriften Promobil en Caravaning, behaalde de Optima Ontour Alkoof een zeer knappe derde plaats.

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Voor het tweede jaar op rij ontving de marketing van het bedrijf de European Innovation Award in de categorie “Beste marketing- en PR-campagne”. De campagne voor de lancering van de Maxia VAN maakte indruk op de jury, bestaande uit 17 redacteuren van de belangrijkste caravanmagazines van Europa.

“De onderscheidingen, de positieve feedback van onze verkooppartners en de vele mensen die met name onze beursstand hebben bezocht, hebben onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dit is nog maar eens het bewijs dat Hobby op de goede weg is. Ik ben ongelooflijk trots op het hele team en alle dingen die we de afgelopen jaren samen hebben bereikt”, zegt Hobby-directeur Holger Schulz.

Hobby zal vervolgens te zien zijn op de ABF-beurs in Hannover, die plaatsvindt van 1 tot 5 februari 2023, en de Reise & Camping-beurs in Essen, van 22 tot 26 februari 2023.

Leestip:  Elektrisch barbecueën met Campingaz

Website Hobby Caravan: www.hobby-caravan.de

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in