Hobby’s nieuwe Family Caravan Maxia 595 KML

Hobby’s nieuwe Family Caravan Maxia 595 KML is gebouwd voor het leven. En er gaat nog meer komen: De Hobby’s nieuwe Family Caravan Maxia 595 KML Fockbek.

Hobby heeft precies op tijd voor de CMT in Stuttgart een nieuwe lay-out aangekondigd in het populaire Maxia Caravan-assortiment. De Maxia 595 KML biedt ligplaatsen voor maximaal vijf personen (zeven met optionele functies) en een gloednieuw kinderbed opbouw. Welke multifunctionele kinderbed opbouw wordt gebruikt, is aan gezinnen om zelf te beslissen.

 

Ligplaatsen voor maximaal drie kinderen die je kunt aanpassen aan alle omstandigheden en reisplannen, het kinderbed opbouw van de Maxia 595 KML biedt meer dan negen verschillende potentiële toepassingen. Er is ruimte voor maximaal drie stapelbedden, elk met een draagvermogen van 100 kg, in het multifunctionele achtergebied.

Ligplaatsen voor maximaal drie kinderen

Dankzij een click-to-connect-systeem met roll-up bedlatten en matrassen, de comfortabele bovenste bedden die elk 76 x 200 cm meten, kunnen eenvoudig worden omgebouwd. Het onderste bed bestaat uit drie gestoffeerde kussens en een topper om een bed van 73 x 200 cm te maken.

Achteraanzicht van de Maxia 595 kml

Achteraanzicht van de Maxia 595 kml met het multifunctionele kinderbed opbouw.

Gedurende de dag kunnen de kussens worden omgezet in een gezellige zithoek. De kuiltjesstructuur van de onderkant zorgt voor een goede luchtcirculatie, zelfs in de winter. De twee onderste bedden hebben elk een zijraam. Het bovenste bed biedt een vrij uitzicht op de sterrenhemel door een dakraam. Een goede nachtrust wordt gewaarborgd door het vliegscherm en geplooide black-out jaloezieën. LED-leeslampjes op alle niveaus bieden aangenaam licht om te lezen. Dankzij een dimfunctie en geïntegreerde USB A / C-poorten dienen ze tegelijkertijd als nachtverlichting en als krachtbron. Tal van extra opslagruimte wordt geleverd door de plank die is ingebouwd in het voetuiteinde van de bedden. In de praktische opbergdozen kun je bijvoorbeeld kleding, speelgoed en of knuffelige metgezellen stoppen.

Leestip:  Overname Strating Caravans

Hobby's nieuwe Family Caravan Maxia 595 KML

Het kinderbed opbouw in de Maxia 595 KML is net zo veelzijdig als het gezinsleven zelf. Het kernelement van het multifunctionele concept is het geperforeerde achterpaneel. Het zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over alle bedniveaus. Tegelijkertijd kunnen de gaten worden gebruikt om verschillende accessoires te monteren – zoals gaaszakken en elastische koorden.

De afneembare ladder maakt het gemakkelijk en comfortabel, zelfs voor kleine voetjes om de bovenste bedden te bereiken. Wanneer het onderste gebied niet als bed of speelruimte wordt gebruikt, dient de ladder als bewaker om de achterliggende bagage tegen te houden. Als alternatief biedt het een gezellig toevluchtsoord met een kussen voor vierbenige vrienden.

“Multifunctioneel gebruik is het fundamentele idee achter de Maxia 595 kml”, verklaarde Christoph Semkow, projectmanager van Maxia Development. “Deze caravan kan een leven lang door gezinnen worden gebruikt.”

Leestip:  160 jaar in dienst

Overdagsituatie in het bedgedeelte van de kinderbed van de Maxia 595 kml

Overdagsituatie in het bedgedeelte van de kinderbed van de Maxia 595 kml

Groot gezinsbed

Langs dezelfde lijnen als het nieuwe kinderbed opbouw zijn de ligplaatsen voor volwassenen, deze zijn ook multifunctioneel. Een uitbreiding kan worden gebruikt om de twee beproefde eenpersoonsbedden om te zetten in een gezellig familiebed dat ongeveer 2,20 m breed is – genoeg ruimte om kleine bezoekers een plek te geven om ’s nachts te knuffelen.

Het gezellige familiebed met optionele bedverlenging

Het gezellige familiebed

Gezellige woon- en eetruimte zoals het geval is met alle voertuigen in het Maxia-bereik, gaat de Maxia 595 KML niet alleen over functionaliteit. Het open concept met Scandinavisch meubelontwerp belichaamt kleine huischarme. De stijlvolle en natuurlijke materialen creëren een moderne sfeer. Het midden van de caravan is de thuisbasis van een ruime kledingkast, een grote zit- en eethoek, de keuken en badkamer. Het gezinszitgedeelte kan ook worden omgezet in een extra ligplaats. De Maxia 595 kml wordt geleverd met maximaal drie stapelbedden, een groot familiebed en met het omgebouwde zitgedeelte biedt het tot wel zeven slaap-mogelijkheden.

Leestip:  De Brabantse Caravan Dagen 2024

Dag- en nachtindeling van de Maxia 595 KML

Dag- en nachtindeling van de Maxia 595 KML

Premiere op de CMT Stuttgart

De Maxia 595 KMLDe Maxia 595 KML wordt voor het eerst getoond op de CMT in Stuttgart van 14 tot 22 januari 2023 aan het begin van de zomer 2023. De Maxia 595 KML viert zijn officiële première tijdens een CMT-persconferentie om 11.30 uur op 13 januari 2023 in de Hobby Stand in Hall 5.

 

Website Hobby caravan: www.hobby-caravan.de

 3.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in