Camping ’t Hilgelomeer gelegen aan de dagrecreatieplas Het Hilgelo

Wil je een ontspannen vakantie beleven. Dan ben je bij Camping ’t Hilgelomeer aan het juiste adres. Camping ’t Hilgelomeer heeft talloze recreatiemogelijkheden op en rondom de camping in Winterswijk: SVR Camping ‘t Hilgelomeer is direct gelegen aan de dagrecreatieplas ‘Het Hilgelo’ waar je kunt zwemmen, surfen, sportduiken, vissen of wandelen. Ook kun je vanuit hun camping Winterswijk en de vele bezienswaardigheden in de Achterhoek bezoeken. Natuurlijk is op hun camping zelf ook genoeg te doen, ook voor senioren.

Accommodaties op Camping ’t Hilgelomeer

Je kunt jouw vakantie doorbrengen op het kampeerterrein met jouw caravan\camper of je hebt de mogelijkheid om een chalet of een recreatie woning huren. De campingfaciliteiten zijn uitstekend en bovendien verzorgen zij in het hoogseizoen iedere dag verse broodjes.

Daarom Camping ´t Hilgelomeer

  • Rustige en groene camping in Gelderland
  • Recreatieplas op loopafstand
  • Mooie omgeving
  • WiFi over de gehele camping (tegen betaling)
  • Aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie
  • Acceptatie CCA-kaart
Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland
Ligging van camping ’t Hilgelomeer

Je hoeft niet ver te reizen naar hun camping in Gelderland: De omgeving van Winterswijk en ‘de Achterhoek’ biedt je een prachtige natuur en een rijke historie. Daarbij kun je allerlei activiteiten ondernemen, zowel in en om Winterswijk als in Duitsland. De talrijke wandelroutes en fietsroutes nabij hun camping brengen je als vanzelf op de mooiste plekjes van het afwisselende coulisselandschap.

Website camping ’t Hilgelomeer: www.hilgelomeer.nl

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in