Sterckeman meer dan 70 jaar uw ideale reisgenoot

De vele praktische details en het hoge comfort maken STERCKEMAN sinds meer dan 70 jaar uw ideale reisgenoot voor een geslaagde vakantie.

Hun technische ervaring en know-how, samen met hun erkende capaciteiten op het gebied van design vormen de kern van de collectie 2017, 100% van Franse makelij. Voor stelletjes, familie, met jouw kleinkinderen of met vrienden, voor zee, bergen of op de weg, een van de modellen van STERCKEMAN is voor je op maat gemaakt.

Fabrikant

TRIGANO VDL is gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhône-vallei in de Ardèche Frankrijk, en de ontwerper en fabrikant van caravans en campers. Het bedrijf produceert meer dan 10 000 voertuigen per jaar, op een bedrijfsoppervlak van 200.000 m2 (ter grootte van 33 voetbalterreinen) en telt meer dan 600 medewerkers. TRIGANO VDL is de belangrijkste productie-eenheid in Europa.

Leestip:  SchipperCaravans - kampeer specialist in Limburg

Franse merk

Het al meer dan 70 jaar erkende Franse merk Sterckeman is uw partner voor geslaagde vakanties. Sterckeman garandeert jouw vakantie en biedt je een volledig uitgeruste eigentijdse caravan in overeenstemming met jouw budget.

Assortiment

  • Starlett Comfort
  • Starlett
  • Alizé Trend

Garantie

Bij STERCKEMAN bestaat er een garantie van 2 jaar voor onderdelen en werkuren. Zij besteden de uiterste zorg aan hun producten: daarom geven zij een garantie op vochtinwerking van 5 jaar volgens de garanties van STERCKEMAN.

Website Sterckeman-caravans

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in