Camping De Zeven Linden in Boswachterij De Vuursche

Camping De Zeven Linden ligt op een prachtige, unieke locatie midden in Boswachterij De Vuursche. Hier ontdekt je hoe onweerstaanbaar mooi, rustig en ruimtelijk kamperen midden in de natuur kan zijn. Kamperen zoals u dat vroeger deed, met de gemakken en het comfort van vandaag.

Omgeving Camping De Zeven Linden

De Zeven Linden is een prima uitvalbasis voor actieve rustzoekers. De omringende bossen heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden nodigen uit tot een stevige wandeling of fietstocht. Op ontdekkingstocht door pittoreske dorpjes, historische steden, kastelen en musea. Met het hele gezin afkoelen in Bosbad De Vuursche of aan de Loosdrechtse Plassen, het is allemaal mogelijk!

De camping

De kampeerplaatsen op Allure camping De Zeven Linden zijn ruim en goed onderhouden, voorzien van elektra, draadloos internet en een aantal van eigen water- en rioolaansluiting. De plaatsen liggen in de zon of beschut onder de bomen, op velden met of zonder speeltoestellen.

Voor gasten die met hun hond willen kamperen zijn er speciale hondenvelden. Ook biedt het terrein verharde camperplaatsen aan en zijn er 4 Wooden Shelters en een trekkershut te huur.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Website De Zeven Linden

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in