Camping Gauglerhof gelegen in Matzelsdorf Karinthië

Het op een zonneplateau gelegen Matzelsdorf Karinthië, Oostenrijk hoort bij de gemeente Millstatt en ligt op +/- 840 m hoogte. Aan het begin van dit dorpje ligt Gauglerhof, een prachtige, 100 jaar oude boerderij. Het uitzicht op de omliggende bergen is werkelijk weergaloos, wijds en indrukwekkend.

De oude boomgaard met zijn prachtige fruitbomen, een groentetuin en een bonte verzameling dieren zoals varkens, konijnen, Indische loopeenden, Misty het paard  benadrukken de bijzondere sfeer op Gauglerhof. Gastvrijheid, rust, ruimte en een prachtige natuur dat vindt u bij ons op Gauglerhof.

De camping

Camping Gauglerhof is een nieuw opgezette, gemoedelijke camping. Een positieve mix van een kleine boerencamping met het comfort van hedendaags kamperen! U kunt er genieten van gastvrijheid, rust en ruimte. Zeker in het voor- en naseizoen is deze camping de aanrader voor ontspanning en rust! Als u de gezellige drukte van toerisme, historische en culturele steden zoekt bent u er vlakbij. In de nabije omgeving heeft u mogelijkheden te over voor wandelen en mountainbiken; en na sportief inspannen rijdt u voor een verfrissende duik, in de Millstättersee, maar 5 minuten.

Leestip:  Camping: De ideale co-working plek

De camping heeft 50 plaatsen van 80-100m². Water- en stroompunten zijn ruimschoots aanwezig. Het sanitair is compleet nieuw (2007) met ruime toiletten en douches.

U kunt op 2 manieren uw vakantie doorbrengen op Gauglerhof; in het appartement of op de camping. Appartement 1 is +/- 100 m², compleet ingericht en biedt voldoende ruimte voor 2-7 personen. Appartement 2 is +/- 80m² compleet ingericht en biedt voldoende ruimte voor 2-5 personen. Camping Gauglerhof is een nieuw (2007) opgezette kleine, gemoedelijke camping voor groot en klein. Zeker in het voor- en naseizoen is Gauglerhof de aanrader voor ontspanning en rust!

Ligging

Vanaf de Gauglerhof vindt u tot maximaal een uur reistijd onnoemelijk veel mogelijkheden om iets te ondernemen. Eindeloos wandelen in de bergen, genieten van heerlijke uitzichten, fietsen langs de Drau of rond één van de vele meren die Karinthië rijk is. Maar ook de historische steden zijn uw bezoek meer dan waard.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

Website Gauglerhof

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in