Camping De Wâldsang organiseert een camping kijkdag

Op zondag 19 februari organiseert De Wâldsang een camping-kijkdag! Zo kunt je rustig een kijkje nemen bij hun accommodaties, privé sanitaire units en de kampeerplaatsen comfort. Ze nodigen jou van harte uit, om tussen 11:00 en 15:00 onder het genot van een kopje koffie, hun camping te komen bekijken!

Bakkeveen staat bekend en wordt bemind om z’n prachtige bossen, zandverstuivingen, duinen en heidevelden. Net buiten het dorp Bakkeveen ligt, in het groen en door groen omgeven, camping De Wâldsang. Een veelzijdige 4-sterren camping met goede voorzieningen, ruime plaatsen en aandacht voor haar gasten. Dit alles, omdat uw vakantie voor ons net zo belangrijk is als voor jou. Zij doen hun uiterste best om het jou en je kinderen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Een ongeschreven regel is: als je kinderen zich vermaken, dan heb je pas echt vakantie.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

De camping

Zij bieden je ruime plaatsen (ca. 100m2) die standaard voorzien zijn van een waterkraan, afvoer, CAI en 16 Ampère elektra. De velden zijn overwegend autovrij, je kunt de auto parkeren op een eigen parkeerplaats. Daarnaast beschikken zij over plaatsen met privé sanitair, en plaatsen die speciaal zijn aangelegd voor campers.
In de maanden juli en augustus hebben ze een speciaal tentenveld, uitsluitend voor kampeermiddelen met doek.

De ideale vakantiedag

Uiteraard willen ze je net dat beetje extra bieden. Je kunt bij hun jou picknicktafel er alvast bij reserveren! Naast de diverse kampeermogelijkheden, hebben zij ook speciale kampeerarrangementen voor je. Laat je verwennen met een vers warm broodje terwijl je de ochtendkrant leest! Of boek direct jouw entree voor een ontspannen dagje wellness bij Thermen de Waterlelie met korting! Liever ontspanning door inspanning in de sportschool? Voor maar €5,- heeft u onbeperkt toegang in het fitnesscentrum NLG in Marum!

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Wat is er allemaal te doen bij De Wâldsang?

Als gast van De Wâldsang hebt je gratis toegang tot het openluchtzwembad in Bakkeveen, Dúndelle! In de mooie natuur die Bakkeveen rijk is, is het prachtig wandelen en fietsen. Hier houdt het niet bij op, er is van alles te doen in de omgeving. Denk aan een bezoek aan de Waddeneilanden, markten en braderieën, maar ook aan de pretparken of festivals in Friesland.

Website Wâldsang

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in