Stel jouw Isabella Camp-let samen

Isabella Camp-let is een vouwwagen die is ontwikkeld om in de natuur van het campingleven te genieten zonder dat het aan een keuken, goede bedden, een grote leefruimte, volop opbergruimte enz. ontbreekt.

Camp-let betekent ”makkelijk kamperen” en dat is precies wat een vouwwagen van Camp-let is. De vouwwagen is eenvoudig op te zetten en kost maar weinig tijd. Een Isabella Camp-let is klein als de wagen is ingeklapt en ruim als hij is uitgeklapt. De vouwwagen heeft een unieke, Scandinavische stijl en uitstraling en is klaar voor grootse avonturen in de natuur.

Stel jouw Isabella Camp-let samen

Isabella logoNieuw voor 2018 is dat je nu jouw eigen Isabella Camp-let kunt samenstellen, zodat deze helemaal op jouw behoeften is afgestemd. De wagen is voor alle modellen hetzelfde, maar je kunt zelf kiezen welke tent en welke keuken je wenst.

Je kunt kiezen uit de tentmodellen 2GO, Classic en Premium. Wat de tentmodellen van elkaar onderscheidt, is de grootte en de mate van comfort. Je kiest niet alleen welk tentmodel je wilt, maar ook welke keuken er in jouw Camp-let moet zitten. Je kunt op basis van jouw behoeften kiezen uit Standard ( zonder keuken ) of keukentype Allround of Deluxe.

Leestip:  10 tips voor het inpakken van je voortent voor de winter  
Camp-let 2GO

Camp-let 2 goNieuw voor 2018 is dat je nu jouw eigen Camp-let kunt samenstellen, zodat deze helemaal op de behoeften van je en jouw gezin is afgestemd. De wagen is voor alle modellen hetzelfde, maar je kunt zelf kiezen welke tent en welke keuken je wenst. Je kunt kiezen uit de modellen 2GO, Classic en Premium. Wat de modellen van elkaar onderscheidt, is de grootte en de mate van comfort. Je kiest niet alleen welk tentmodel je wilt, maar ook welke keuken er in jouw Camp-let moet zitten.

Camp-let Classic

Camp-let classicNieuw voor 2018 is dat je nu jouw eigen Camp-let kunt samenstellen, zodat deze helemaal op de behoeften van je en jouw gezin is afgestemd. De wagen is voor alle modellen hetzelfde, maar je kunt zelf kiezen welke tent en welke keuken je wenst. Je kunt kiezen uit de modellen 2GO, Classic en Premium. Wat de modellen van elkaar onderscheidt, is de grootte en de mate van comfort. Je kiest niet alleen welk tentmodel je wilt, maar ook welke keuken er in jouw Camp-let moet zitten.

Leestip:  Stoerk bouwt tenttrailers met een WoW effect
Camp-let Premium

camp-let premiumNieuw voor 2018 is dat je nu jouw eigen Camp-let kunt samenstellen, zodat deze helemaal op de behoeften van je en jouw gezin is afgestemd. De wagen is voor alle modellen hetzelfde, maar je kunt zelf kiezen welke tent en welke keuken je wenst. Je kunt kiezen uit de modellen 2GO, Classic en Premium.

Wat de modellen van elkaar onderscheidt, is de grootte en de mate van comfort. Je kiest niet alleen welk tentmodel je wilt, maar ook welke keuken er in jouw Camp-let moet zitten.

Je kunt op basis van uw behoeften kiezen uit Standard, Allround en Deluxe.

Kijk voor meer informatie op Isabella

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in