Camping Helfterkamp op de Veluwe

Camping Helfterkamp een kleine rustige gezinscamping in Vaassen op de Veluwe. Blote voetjes in het groene gras, genieten van het geluid van vogels. Een vakantie op de Helfterkamp voelt als thuiskomen. ‘Wat een ontvangst’, zei één van hun gasten, ‘zo hoort het!’ Voor hun een missie, waar ze graag voor staan.

Deze rustige gezinscamping, midden op de Veluwe, ademt een gemoedelijke boerderijsfeer. Terwijl je tegelijkertijd van alle moderne voorzieningen geniet. Op de camping voelt jong en oud zich veilig en vrij. En dat is precies zoals zij het voor ogen hebben.

kinderen kunnen naar hartenlust spelen en hutten bouwen in het eigen speelbos, dieren aaien op de kinderboerderij of waterbeestjes zoeken in de ondiepe beek.

Veel velden hebben een eigen speeltuintje. Het recreatiewerk wordt verzorgd door De Eendenclub. Een landelijke en professionele organisatie met aandacht voor zowel kleine als wat grotere kinderen.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Buiten de schoolvakanties is deze camping bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers, die willen genieten van de prachtige omgeving. Met hun eigen wandel- en fietsroutes kunt je eindeloos op pad naar beken en sprengen, uitgestrekte heidevelden, oeroude bossen en gezellige dorpjes op de Veluwe.

Daarnaast is deze camping aangesloten bij de de vereniging Karaktervolle Groene Campings. Zo gaan gastvrijheid, comfort en natuurbeleving bij hun hand in hand.

Omgeving Camping Helfterkamp

De Helfterkamp ligt in het hart van de Veluwe. Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken…Dat is de Veluwe.

Direct in de omgeving van de camping vind je natuurgebieden De renderklippen, De Kroondomeinen en De Dellen. Begraasd door een kudde Veluwse heideschapen die samen met schaapsherder Lambert Niersing door de omgeving trekken.

In Vaassen ligt het prachtige oude parkbos met grote vijvers rond het middeleeuwse kasteel De Cannenburgh. Neem een kijkje tussen het porselein en de schilderijen en laat je meevoeren met de spannende verhalen van de gids.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen

Een dagje wellness? Op fietsafstand van de camping ligt De Veluwse Bron. Het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland aan een heerlijk zwemmeer.

Voor de kinderen is er in de directe omgeving ook van alles te beleven. Ezeltje rijden bij kinderboerderij De Koperen Ezel, een dagje spelen of vissen bij recreatiepark Het Smallert of een bezoekje aan de Apenheul of Julianatoren.

Kijk eens op Camping Helfterkamp

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in