Discovery buscampers een zorgeloze vakantie

Discovery Campers presenteert een buscamper op basis van Volkswagen Crafter. Het voertuig is geheel nieuw en door Volkswagen zelf ontwikkeld. Speciaal hiervoor is in Polen een ultra moderne fabriek gebouwd. In de nabijheid van deze fabriek wordt de Crafter ingericht als luxe buscamper.

Discovery Campers

Hierbij wordt nauw samengewerkt met het Duitse Reimo, zodat ook alle inbouwdelen van een hoogwaardige kwaliteit zijn en aan alle keuringseisen voldoen. Kleuren, inbouwmaterialen en inrichting zijn te kiezen door de afnemer. Het merk Volkswagen biedt een groot scala aan opties en uitrusting voor de nieuwe Crafter en dat betekent dat ook de buscamper aan alle huidige wensen kan voldoen. Zelfs Euro 6 b motoren zijn al leverbaar met of zonder 8 trapsautomaat en vele veiligheidsopties. Bijzonder zijn de zijkant-sensoren, welke U helpen de camper schadevrij te houden. Deze optie was niet eerder leverbaar op een buscamper. De degelijkheid, ergonomie en het verfijnde rijgedrag van de Volkswagen Crafter garanderen ook later een goede inruilprijs.

Leestip:  Buscamper Freedom nieuw dochtermerk van Poolse Affinity

Er is al een compleet ingerichte Volkswagen Crafter buscamper leverbaar vanaf  € 66.000,00 incl. BPM, BTW en afleveringskosten.

Eind dit jaar zal ook nog het begeerde Volkswagen model T6 worden toegevoegd aan het assortiment van Discovery buscampers.

De huidige modellen zoals b.v. Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper etc. blijven uiteraard ook in het leveringsprogramma.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in