Stam Campers in Dreumel beleef jouw droomvakantie

Camper Huren of Kopen – Jouw ideale vakantie begint bij Stam Campers in Dreumel, nabij Tiel. Bij hun huur of koop je een kwaliteitscamper voor een scherpe prijs. Niet voor niets staan zij te boek als de voordeligste luxe camperverhuurder. Bovendien bieden zij het grootste aanbod huurcampers van Midden-Nederland zodat je bij hun altijd de camper van jouw wensen vindt. Zij houden van ontzorgen, dus bij hun koop of huur je een totaalbeleving. Inclusief is bij hun ook écht inclusief. Kortom, kom gerust bij hun langs en laat je meenemen in hun wereld, de wereld van Stam Campers.

Over Stam Campers

Zij, Jan en Hendrien Stam, hebben Stam Campers in 2010 opgericht. Het idee om campers te gaan verhuren komt voort uit het feit dat zij zelf ooit met een camper op vakantie waren en dat zij dachten: maar dit kan beter. Completer en beter. Zo gezegd, zo gedaan. Het bedrijf werd gestart vanuit huis met zes campers in de aanvankelijke vloot.

Messcherpe prijzen

Zij zijn campers gaan verhuren op een manier die past bij hoe zij zelf ook graag een camper huren. Dat begint al bij het basisidee: het zorgeloos op vakantie gaan met een compleet uitgeruste camper. Maar ook met de nadruk op luxe, want dat wil je graag als je onderweg bent. Bij hun is dit alles samengevat in één scherpe en vaste prijs. Ook dit komt voort uit wat zij zelf wilden: weten waar je aan toe bent. Dat weten hun klanten dan ook bij hun. Helder, transparant en duidelijk. Dat is Stam Campers ten voeten uit.

Leestip:  Volop ruimte voor viervoeters in Flowcamper Fellschnute

Website Stam Campers: www.stamcampers.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in