Speciale tentoonstelling Caravaning Sport

Bij CARAVAN SALON 2019, van 31 augustus tot en met 8 september 2019 (vakbezoekersdag op 30 augustus). Vanaf deze datum kunnen de bezoekers zich weer op verschillende activiteiten en nieuwe thema’s verheugen.

Op het buitenterrein viert de speciale tentoonstelling ‘Caravaning Sports’ haar première. Hier worden voertuigen gepresenteerd, die bijzonder geschikt zijn om sportieve activiteiten met een vakantie op vier wielen te combineren.

Campers en caravans

De meeste campers en caravans bieden voldoende ruimte om sportuitrustingen of fietsen op een goede manier onder te brengen. Veel producenten hebben daarnaast speciale vrijetijdsvoertuigen in hun assortiment, die perfect door sportliefhebbers te gebruiken zijn of expliciet voor de actieve vakantie zijn ontwikkeld. “Caravaning is dé ideale vakantievorm voor actieve mensen en avonturiers. Zij willen de bezoekers hier tonen, hoe veelzijdig vrijetijdsvoertuigen voor sportieve activiteiten inzetbaar zijn, of het nu gaat om watersport, fietsen, wandelen, wintersport, golf of andere fun- en actiehobby’s,” zegt Stefan Koschke, projectleider van CARAVAN SALON.

Leestip:  Een nieuwe EV? 5 tips waar je op moet letten bij de aankoop

Campers en caravans zijn het ideale transportmiddel voor vrijetijdsactiviteiten. Denk daarbij aan scooters, fietsen en surfplanken tot aan trendsportuitrusting. Verschillende producenten presenteren binnen het segment ‘Caravaning Sport’ hun ideeën rondom het optimaal benutten van de bergruimte in het voertuig en de garage, zij presenteren draagsystemen, individuele meubelconcepten, slimme interieurconstructies, maar ook sportieve designs, en nemen natuurlijk ook hun sportieve speciale voertuigmodellen mee naar Düsseldorf.

Als je meer wilt weten over Caravan Salon 2019 kijk dan hier.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in