Camping Le Val de l’Aisne in de Ardennen

Een camping in het hart van de belgische Ardennen – Camping Le Val de l’Aisne situeert zich in het bekoorlijkste en pittoreske deel van de Belgische Ardennen, gelegen op minder dan 10 km van Hotton, tussen La Roche-en-Ardenne en Durbuy, met uitzicht op het kasteel van Blier.

Zoek je kalmte en rust of wil je eerder genieten van de ontelbare toeristische, culturele of sportieve attracties dan biedt dit park oneindig veel mogelijkheden. Je zal een onvergetelijke vakantie beleven.

Het terrein ligt aan de oevers van het rustige riviertje l’Aisne. Midden in het park bevindt zicht een prachtige visvijver, een echt paradijs voor vissers.

Zij verwelkomen je in elk seizoen van de Ardennen, heel het jaar lang.

Accommodaties voor alle smaken

Bovenop de ruime plaatsen voor toercaravans, mobilhomes, camping car en tenten en stacaravans beschikt de camping ook over een grote waaier aan verhuuraccommodaties.

Je kan bij hun terecht voor de klassieke tot de nieuwste vormen van glamping (= samensmelting van camping en glamour) Ze besteden veel aandacht aan alle vormen van het kamperen en comfort.

Leestip:  Vandaag & Morgen niet thuis

Welke je ook kiest, je zal over een mooie, goed onderhouden plaats beschikken met een fantastisch zicht op de Ardense vallei of de grote visvijver op de camping.

Ze beschikken ook over 3 aantrekkelijke vakantiehuizen met een capaciteit tussen 8 en 16p. Alle gîtes liggen in de buurt van het terrein, wat er dus voor zorgt dat de gasten ook van de voordelen die de camping biedt kunnen genieten.

sanitair

Een waaier aan diensten voor uw comfort

Ze besteden specifieke aandacht aan de kwaliteit van onze diensten. Of het nu gaat om de gerechten die in het restaurant worden geserveerd of de netheid van het sanitair of het onderhoud van het park, alles is in het werk gesteld om jouw verblijf in de Ardennen aangenaam te maken. Het is ongetwijfeld één van de redenen waarom de gasten hun trouw blijven.

Leestip:  Family Resort Kleinenzhof beschikt nu over een belbushalte

Wil je alles weten over Camping Le Val de l’Aisne

 3.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in