Op vakantie naar de camping mag dit niet ontbreken

Heerlijk vooruitzicht dat je straks twee weken op de camping staat. Maar eerst nog die stressvolle dagen voor het vertrek. Want wat moet er allemaal mee naar de camping? Wij helpen je een handje.

Check de checklist voor je op vakantie gaat

De ervaren kampeerders hebben ondertussen een checklist samengesteld waarop alles staat wat je mee moet nemen naar de camping. In bepaalde gevallen is die lijst echter zo lang dat je bijkans een vrachtwagen moet huren wil je al die spullen op de camping krijgen. Meestal worden de mee te nemen spullen onderverdeeld in basics, slapen, linnen, kamperen, voor baby’s en kleinere kinderen, toilettassen, eten en drinken, kleding en speelgoed voor kinderen.

Vergeet zeker het waterdichte molton niet

Belangrijk zijn de basics, de basismaterialen die je meeneemt naar de camping. Dan moet je denken aan zaken als een afwasbak en afwasmiddel, batterijen, wc-papier, bekers, bestek, een kurkentrekker, blikopener, een emmer en een zakmes. Zo zijn er nog tal van andere basics die je mee kunt nemen op vakantie. Vergeet in de categorie linnen – waar verder zaken als een dekbedovertrek, hoeslaken, kussenslopen en een waterdichte molton op genoteerd staan- zeker niet om een klamboe mee te nemen. En jeukzalf, al valt dat weer onder de categorie toilettas. Vergeet daarnaast ook niet grote en kleine handdoeken in te pakken, net als keukendoeken, theedoeken en washandjes.

Leestip:  Benegas lanceert de Light Biopropaan 5 kg
tafelbarbecue
Profiteer van de voordelen van een elektrische tafelbarbecue

Zaken als een grondzeil, hamer, haringen, luifel en pomp vallen binnen de rubriek kamperen en je weet zelf precies waar je mee moet voor je baby en wat je precies in je toilettas doet. Dat geldt ook voor de hoeveelheid eten en kleding. Laat je kinderen zelf wat speelgoed uitzoeken. Vanwege de ruimte dien je hun keuze wel ietwat aan banden te leggen. Wat je zeker mee moet nemen is een elektrische tafelbarbecue. Een tafelbarbecue elektrisch heeft wel de sfeer van een barbecue, maar je hebt niet het gedoe met steenkolen en hoeft niet ellenlang te wachten voor je daadwerkelijk kunt eten. Met een elektrische variant heb je dat dus niet. Dan is het slechts een kwestie van de stekker in het stopcontact steken om al enkele minuten later te kunnen eten. Bij deze elektrische tafelbarbecue gebruik je wel dezelfde producten als met de gewone barbecue; vergeet dus niet ook een stokbroodje mee te nemen. Tenzij je naar Frankrijk gaat uiteraard.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?
 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in