Outdoor Camping Barvaux gemeente Durbuy

Camping Barvaux is gelegen in de gemeente Durbuy direct aan de rivier de Ourthe in de Belgische Ardennen. Outdoor Camping Barvaux is een middelgrote camping met de gezelligheid van een kleine camping dat gerund wordt door Nederlanders. Ze beschikken over 170 plekken. De camping bevindt zich in de Vallei van de Ourthe, direct aan de rivier. Een ideale omgeving voor een ontspannen of avontuurlijk verblijf. Te midden van de ongerepte natuur kunt je er onder andere wandelen, vissen, slenteren door de straatjes van eeuwenoude dorpjes of outdoor activiteiten doen zoals mountainbiken, kajakken, abseilen, paintballen etc. De camping zijn als geen ander in staat om outdoor activiteiten te organiseren omdat de camping een uitvloeisel is van de survival Ardennen activiteiten die ze met ons bedrijf Active Outdoor Events al jarenlang in de Ardennen deden en nog steeds doen.

Leestip:  Comfortabel kamperen - Een speciale plek in de natuur!

Ook voor families is er volop te doen in de omgeving. In het hoogseizoen (meivakantie en zomervakantie) organiseren ze altijd actieve familievakanties en actieve weekendbreaks totaal verzorgd met catering, activiteiten en overnachtingen! Daarnaast hebben ze speciale arrangementen voor scholen (schoolkamp), verenigingen / clubs, vriendengroepen en families.

Faciliteiten
Outdoor Camping Barvaux beschikt over schone sanitaire faciliteiten, een gezellig eetcafé, een speeltuintje, sportfaciliteiten en verschillende mogelijkheden van overnachten. Denkt hierbij aan pipowagens en slaapketen, blokhutten / trekkershutten, safaritenten en stacaravans. Ook is het mogelijk om een kampvuur te maken, je hond mee te nemen of te vissen aan de rivier. Je bent uiteraard ook van harte welkom met uw eigen onderkomen zoals een tent, caravan of camper. Outdoor Camping Barvaux zal er alles aan doen om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Website camping Ardennen

 3/5 (2)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in