Oranje vouwwagen voor Orange Babies

Orange Babies – Het Nederlandse vouwwagenmerk Campooz heeft een oranje variant van het model Fat Freddy gemaakt. De komende maanden zijn er verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel Orange Babies.

De aftrap is aanstaande zondag tijdens World Campooz Day op een speciale manier. Creatief productiebedrijf Van Straat tot Laan uit Assen heeft een interactieve kindervoorstelling gemaakt. Het gezelschap speelt twee voorstellingen met de oranje vouwwagen als decor. Van 13 augustus tot en met 2 september gaat dit kinderspektakel op tour langs campings in Nederland.

Orange Babies

heeft als twee belangrijkste doelen het voorkomen dat zwangere vrouwen het hiv-virus doorgeven aan hun baby’s en mensen helpen die slachtoffer zijn van hiv en aids. ‘Wij dragen Orange Babies al jaren een warm hart toe. Kinderen horen niet geboren te worden met hiv’, aldus Raoul Veldink van Campooz.

Leestip:  Stoerk bouwt tenttrailers met een WoW effect
Campooz

Campooz is een jong bedrijf dat hard aan de weg timmert. Vouwwagens met tot de verbeelding sprekende namen als Fat Freddy, Lazy Jack en Lola vallen in de smaak bij kampeerders. De modellen zijn te koop via een landelijk dealernetwerk. Naast het produceren van vouwwagens vinden de drie eigenaren van Campooz het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor World Campooz Day. Het evenement vindt plaats op camping de Woensberg in Huizen. Het programma, en meer informatie, staat op www.campooz.com.

Gerelateerde links

Vouwwagen: klein achter de auto… groot op de camping

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in