Op vakantie met een retro VW-busje

Wil je op vakantie met een super leuke retro VW-busje – Nou, dat kan.

​Bij camperbusjeopreis kun je hun busje huren, zodat jij zo vrij als een vogeltje een superleuke, relaxte en avontuurlijke tijd kan beleven. Het camperbusje is een Volkswagen transporter.

 

Even voorstellen

Carolina en DickDit zijn Carolina en Dick. Ze wonen in Woerden bij Utrecht en gaan al iets van 16 jaar met de camper op vakantie. Drie jaar geleden hebben ze een oude brandweerbus gekocht en omgebouwd tot camper. Nu ze zelf met de brandweer op vakantie gaan, staat hun retro Volkswagen T3 camper stil. Omdat ze er geen afstand van kunnen doen, hebben ze besloten het ‘bussie’ te verhuren, zodat anderen er net zoveel plezier aan kunnen beleven als zij.

Geniet van vrijheid en avontuur met deze klassieke VW camper. Maak snel een afspraak om de camper op te halen en zoek het avontuur!

Leestip:  Reizen met een elektrische campervan van evan

Zij genieten van de vrijheid dat een klein camperbusje biedt. Je komt op een camping die je bij nader inzien niet bevalt, je gooit je stoelen weer naar binnen en doet je hefdak weer naar beneden en weg ben je weer. Op zoek naar dat mooie plekje waar je wel wil overnachten. Even een weekendje weg vraagt weinig voorbereiding. Tasje met kleding erin, koelkast vol en rijden maar. Je vindt altijd wel een plekje op een van de natuurkampeerterreinen in Nederland. Je hebt dan wel het Groene Boekje nodig maar dat kan altijd ter plekke worden aangeschaft.

camperbusje

In Nederland en in veel andere landen is wildkamperen verboden, dus controleer dat voor je ergens gaat staan. Ben je in een land waar dat onder voorwaarden is toegestaan, dan is het een bijzondere ervaring om ergens in de vrije natuur te staan en wakker te worden met alleen maar vogelgeluiden.

Leestip:  Recreatie Vakbeurs blijft groeien

Website camperbusjeopreis: @camperbusjeopreis

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in