NKC – La Strada Avanti EBF: buscamper met lengtebedden

De Duitse camperbouwer La Strada presenteert eind augustus het model Avanti EBF. In de nieuwe buscamper kunnen vier personen reizen, zitten en overnachten.

Alle bedden in de camper zijn 130 centimeter breed. Achterin zijn twee bedden met een lengte van 195 en 185 centimeter, die om te vormen zijn tot één bed van bijna 200 bij 200 centimeter. Vooraan wordt een hefbed door gasveren neergelaten. Aan de bestuurderszijde is het bed 175 centimeter lang, aan de passagierszijde meet het 200 centimeter.

Het keukenblok in de La Strada Avanti EBF heeft twee gaspitten, een grote spoelbak en een absorptiekoelkast van 80 liter. Het werkblad is uitklapbaar. De badkamer heeft een toilet, wastafel en kast en sluit met klapdeuren. De wastafelkraan is uittrekbaar en ook als handdouche te gebruiken.

Leestip:  Onbegrensd reisplezier met twee nieuwe campergidsen
Veel opbergruimte

Aan de achterdeur is het bed gedeeltelijk op te klappen, waardoor over de gehele breedte van de buscamper ruimte ontstaat om grote bagage mee te nemen. Ook in de verwarmde dubbele bodem en met bovenkasten achterin is opbergruimte voorzien. Kleding kan onder de bedden weggeborgen worden. Daar zijn lades en een kledingstang aanwezig.

In het zitgedeelte is plaats voor vier personen en de tafel kan met een extra blad bijna in grootte verdubbelen.

La Strada Avanti EBF

De La Strada Avanti EBF staat op de Fiat Ducato, die standaard is uitgerust met een 140 pk-motor. Naar wens is deze uit te breiden tot maximaal een 180 pk-motor. De buscamper is 6,36 meter lang en je telt er ongeveer 89.900 euro voor neer.

bron: NKC

 4.2/5 (10)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in