NKC Camping op de Jaarbeurs

NKC Camping voor campers, caravans, vouwwagens en tenten! Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats. Ja, echt waar. In oktober kun je midden in Utrecht kamperen. Want tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat er op parkeerterrein P2 een pop-up camping. Kom dit jaar met je camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van.

Maak van je bezoek een mini-trip

Fokke-sukkeWant door lekker in Utrecht te overnachten, kun je je bezoek slim plannen. En dan heb je geen last van files of ander ongemak. Je gaat gewoon super relaxed de beursvloer ontdekken. Na je bezoek hoef je niet halsoverkop naar huis, maar heb je nog alle tijd om lekker een hapje te eten in één van de gezellige restaurantjes die Utrecht te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld Speys. Bij deze eet- en drinkgelegenheden vind je altijd iets naar je smaak en het zit om de hoek. De volgende dag kan je natuurlijk direct afreizen. Maar er een dagje aan vastplakken is een wel een heel aantrekkelijke optie. Zo heb je alle tijd om het charmante centrum van Utrecht te ontdekken, een tentoonstelling te bezoeken of de Dom te beklimmen.

Leestip:  Recreatie Vakbeurs 2024: eerste twee segmenten volgeboekt

En andersom kan natuurlijk ook

Je gaat eerst Utrecht ontdekken. Je overnacht en de volgende morgen begin je met een ontbijtje, aangeboden door NKC Verzekeringen. Hierna ben je met twee minuten lopen op de beursvloer. Hoe relaxt is dat?

Op de camping, wat is er allemaal
Maar wil je gewoon met de benen omhoog na je beursbezoek? No problem. Het wordt een feestje. Op zaterdagavond is er voor iedereen die blijft overnachten een barbecue. Wij zorgen voor voldoende vlees, brood en salades. Alleen de drankjes betaal je zelf.
Op vrijdagavond is er een kampvuur. Natuurlijk vergezelt van een vrolijke zanger met gitaar.
Geen roomservice maar ontbijtservice. Elke ochtend regelt NKC Verzekeringen voor alle kampeerders een fijn ontbijt.

Bij aankomst krijgt elke kampeerder het boekje ‘Ontdek Utrecht in 24/48 uur. Een praktisch naslagwerk met tips en highlights in en rond de stad Utrecht.
Ook ontvangt u bij aankomst een voucher met een speciale combi-aanbieding. Een hapje eten bij Speys en daarna naar de film in Kinepolis, allebei op het Jaarbeurscomplex.

Voorzieningen

Op de camping zijn basic facilitaire voorzieningen. Zo zijn er toiletten, douches, wasbakken, een watertappunt en een afvaltank. Er staat een Thetford machine klaar om automatisch de afvaltank legen, spoelen en weer bijvullen met een dosis Aqua Kem Blue. En dat alles binnen 3 minuten.

Leestip:  De Brabantse Caravan Dagen 2024
nkcNKC Camping

De slagboom van de camping staat open van dinsdagavond 10 oktober 17.00 uur tot zondag 15 oktober 12.00 uur.
• Inchecken op de camping kan dagelijks tot 21.00 uur
• Een kampeerplek met stroom kost € 20,- per nacht
• Een kampeerplek zonder stroom kost € 15,- per nacht
• De NKC Camping wordt mogelijk gemaakt door de NKC

Reserveren

Een kampeerplek reserveren voor de NKC Camping doe je tegelijk met het online kopen van je toegangskaarten. » Naar de kaartverkoop

Korting voor NKC-leden

NKC-leden krijgen korting van €  2,50 op een campingplaats én een speciale ledenaanbieding voor entreetickets voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kamperen op de NKC Camping is voor eigen risico.

De NKC Camping op P2 valt buiten de uitstootregeling voor campers en auto’s (milieuzone).

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in