Camping Playa Montroig Port Aventura

Camping Playa Montroig is gelegen aan één van de meest exclusieve stranden van de Costa Dorada. Dicht bij Port Aventura en bij de fantastische Romeinse stad Tarragona. Garandeert dat deze camping resort jouw vakantie tot een groot succes zal lijden. De camping resort en oprichter van de Leading Campings, is de beste optie voor jou, je familie of jouw vrienden.

Camping Playa Montroig

Een vakantie op het Playa Montroig Camping Resort betekent een heerlijke vakantie. Ontdek de persoonlijke aandacht, de kwaliteit van hun dienstverlening en de prachtige omgeving.

De staanplaatsen voldoen aan al jouw verwachtingen op het gebied van service, netheid, grootte en ligging. Verzorgde tuinen met een weelderige, bladerrijke begroeiing, het geluid van de zee en de pure natuur zijn de gemeenschappelijke kenmerken van de staanplaatsen. Als je een grote staanplaats zoekt, dichtbij of direct aan zee, waar je rust en maximale veiligheid vindt, dan hebben ze hier staanplaatsen die je zoekt. Een gekwalificeerd team van professionals zorgt voor maximale veiligheid en netheid op de kampeerterreinen.

Leestip:  Kamperen met een functiebeperking, alles wat je moet weten
Omgeving

Het rijke erfgoed van hun land brengt je terug in de tijd. Beroemd vanwege de rijke geschiedenis, betoverende legendes en talloze mooie plekken zoals de kapel van de Mare de Déu de la Roca, een prachtig natuurlijk uitkijkpunt. De kapel is te bereiken via een weg door de rots vanaf de parkeerplaats via een bijzondere trap met een houten leuning. Het panoramische uitzicht vanaf deze unieke plek is gewoon spectaculair. Het werd het tweede huis van de beroemde schilder Joan Miró, die hier lange tijden verbleef aangezien zijn vader een boerderij bezat in Montroig. De hutten van droge steen of de kerk van Sant Miquel zijn kleine voorbeelden van de oudste geschiedenis van de gemeente.

Bezoek de charmante en onvergetelijke plekken die de camping resort omringen zoals het mooie Cambrils, Hospitalet de L’Infant of de filmische landschappen zoals Siurana, de Priorat, de Serra de Llabería en nog veel meer dat je niet onverschillig zal laten, zowel vanwege de mooie geschiedenis als vanwege de plaatsen om bij weg te dromen.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa

Kijk voor meer informatie op Camping Resort Playa Montroig

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in