Mountainreporters een nieuw online platform

Mountainreporters lanceert de nieuwe outdoor website Mountainreporters.com voor iedereen met een passie voor buitenactiviteiten. “Het aantal actieve vakanties en short-trips naar de bergen, met name buiten het wintersportseizoen, neemt enorm toe de laatste jaren”, zo zegt eigenaar Edwin Hagenouw. In 2008 bedacht hij de online wintersportwebsite SnowRepublic en sindsdien heeft hij veel contact met de toeristenbureaus van de skigebieden.

Inspiratie voor een gezond en gelukkig leven

In de afgelopen negen jaar is het aantal faciliteiten in de bergen in Europa explosief gestegen en hebben veel gebieden geïnvesteerd in de zomerinfrastructuur. Sporten als mountainbiken, raften, hiken en bergbeklimmen worden door steeds meer Nederlanders beoefend. De landen met een pure ongerepte natuur, zoals Noorwegen, Spanje en Oostenrijk zijn populair. Voor short-trips gaan we natuurlijk naar centraal Duitsland of de Ardennen in België.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

First time experience

De redactie van Mountainreporters heeft een passie voor bergen en outdoor en is hetzelfde team dat schrijft voor wintersportsite SnowRepublic. “Onze reporters komen vaak in de winter in de bergen, maar veel zomerse activiteiten ervaren we voor de eerste keer. Met het delen van deze first time experiences in onze reisverslagen en reisvideo’s willen we meer Nederlanders en Belgen inspireren om actief op vakantie te gaan”, ligt Hagenouw toe.  En dit lijkt te lukken, zo blijkt uit de eerste feedback van de lezers van Mountainreporters.com. Ondertussen hebben zich ook een aantal gastbloggers aangesloten die hun avonturen met onze bezoekers zullen delen.

Naast reisverslagen lees je op deze nieuwe outdoorwebsite over kleding, materialen, het weer, wellness & yoga, gezond eten en geven we tips voor een gezond en gelukkig leven.

Leestip:  Goede lingerie is een must als je gaat kamperen!
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in