Nieuwe reisgids over Vlaanderen

Uitgeverij Nomads maakt een nieuwe reisgids over Vlaanderen voor reizen met de camper, auto of motor

Nomads is een Vlaamse uitgeverij van reisgidsen die 100% op maat van ‘nomadisch reizen’ met een camper, auto of motor zijn gemaakt. Recent is het aanbod reisgidsen aangevuld met een reisgids – in het Nederlands en het Engels – over Vlaanderen. Die beschrijft een roadtrip van 670 kilometer langs de highlights en de verborgen parels van het Vlaamse landschap. Met deze reisgids mikt Nomads op buitenlandse toeristen die Vlaanderen met de camper, op een autovakantie of via de motor willen ontdekken. Maar ze is ook een prima startpunt voor Vlamingen en Nederlanders die een korte vakantie dichtbij willen beleven.

  • Perfecte reisgezel als je Vlaanderen met een camper, auto of motor wil bezoeken
  • Overzichtelijke indeling in 8 etappes met 88 bezienswaardigheden, 38 culinaire tips, 46 wandelroutes, 51 fietsroutes en meer dan 150 overnachtingsplaatsen (52 campings en 98 camperplaatsen)
  • Beschikbaar als PDF (reisgids 144 pagina’s) in mooi design, geïllustreerd met inspirerende teksten en hoogstaande fotografie
  • Inclusief interactieve kaart voor PC, tablet of smartphone zodat je alle informatie onderweg bij de hand hebt
  • Inclusief GPX-files zodat je de volledige route en alle fiets- en wandelroutes op je GPS kan downloaden
Leestip:  Nederland Fietsland; maar kijk eens bij onze zuiderburen
Vlaanderen is meer dan de kunststeden Antwerpen, Gent en Brugge

Uitgeverij Nomads maakt een nieuwe reisgids over Vlaanderen voor reizen met de camper, auto of motor“Vlaanderen staat in het buitenland veel te vaak synoniem voor de kunststeden Antwerpen, Gent en Brugge” volgens uitgever Peter Desmyttere. Dat is jammer, want Vlaanderen heeft zoveel meer te bieden aan toeristen die Vlaanderen willen bezoeken met de camper, op een autovakantie of op een motorreis. “Met deze reisgids willen we tonen hoe mooi en afwisselend Vlaanderen is. Onze historische steden zijn wereldberoemd, maar we hebben ook een fascinerend landschap, pittoreske dorpjes en heel wat bezienswaardigheden voor jong en oud tijdens een roadtrip door Vlaanderen. De volledige gedocumenteerde roadtrip start in Antwerpen en volgt een parcours vol bezienswaardigheden door de Kempen, Limburg, Vlaams-Brabant, het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen en de Westhoek, de Vlaamse Kust en de kunststeden Brugge en Gent.

Vlaanderen is meer dan de kunststeden Antwerpen, Gent en Brugge

Reisgids voor jong en oud

Deze reisgids inspireert zowel jong als oud. Ze bevat zowel alle Vlaamse pretparken als alle belangrijke Vlaamse musea. Maar ze biedt ook heel wat ideeën om met je kinderen een uitzonderlijke uitstap te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het grensdorp Baarle-Hertog (waar de grens door de huizen loopt), aan het Zilvermeer in Mol, aan het klompenmuseum in Laakdal, aan de Stroopfabriek of aan het doorkijkkerkje in Borgloon, aan een wandeling door de Lommelse Sahara, aan het plukken van je eigen fruit in Sint-Truiden, een bezoek aan het Museum van het Belgisch trekpaard of aan het bewonderen van de garnalenvissers in Koksijde? De reisgids besteedt ook aandacht aan bekende (denk aan de trappistenbieren) en minder bekende culinaire toppers in Vlaanderen zoals Hagelandse wijn, Kriek Lambiek, Belgische saffraan, Antwerpse handjes, Geuteling of een Brugse Zot.

Leestip:  Onderzoek 2024: Nederlandse en Belgische elektrische autorijders
Nomadisch reizen zit in de lift

Uitgeverij Nomads is ontstaan vanuit de idee dat een roadtrip de beste manier is om een Europees land of regio te ontdekken en dat bestaande reisgidsen te weinig op maat van ‘nomadisch reizen’ zijn gemaakt. Op haar website biedt Nomads kant-en-klare reisgidsen voor wie plannen heeft om een roadtrip met de camper, auto of motor te maken. Elke reisgids bevat een uitgestippelde roadtrip, bezienswaardigheden op de route, wandel- en fietsroutes onderweg, campings en camperplaatsen. Bij elke reisgids hoort een interactieve kaart om alle reisinformatie op smartphone, tablet of PC bij de hand te hebben tijdens de roadtrip. Nomads richt zich op alle eigenaars en huurders van een camper, auto of motor die een Europees land of regio willen ontdekken aan de hand van een roadtrip. Ze belooft haar lezers een uitzonderlijke tijdswinst bij de voorbereiding omdat alle informatie in haar reisgidsen zit verwerkt.

Leestip:  Bovag branche barometer

nomadsroadtrips

Meer informatie over de reisgids ‘Vlaanderen’ van Nomads, inclusief een inkijk in het eerste hoofdstuk: https://www.nomadsroadtrips.com/nl/reisgidsen/vlaanderen/

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in