Mestic introduceert nieuwe dakairconditioner

Creëer het gewenste klimaat in jouw camper of caravan

Gimeg Nederland, onderdeel van de Trigano Accesory Group, is verheugd om de nieuwste toevoeging aan het assortiment airconditioners aan te kondigen: de Mestic dakairconditioner RTA-2500L. Deze veelzijdige airco is ontworpen om kampeervoertuigen van maximaal 7 m (binnenruimte) te koelen. De dakairco koelt niet alleen, maar verwarmt ook in combinatie met de geïntegreerde warmtepomp. Met een instelbaar temperatuurbereik van 16 °C tot 31 °C en gebruikmakend van het milieuvriendelijke R290 koudemiddel, biedt de RTA-2500L zowel comfort als duurzaamheid. Het apparaat is zeer stil, compact, lichtgewicht en voorzien van handige functies zoals een slaapmodus, timer en ledverlichting.

Regelbare luchtstroomhoeveelheid

Wil je jouw voertuig tijdens het slapen koel houden, zonder dat de koele luchtstroom op je gericht staat? Het kan! De luchtstroom van de dakairco RTA-2500L is links en rechts afzonderlijk in te stellen. Ook kun je ervoor kiezen ’s nachts alleen gebruik te maken van de ventilatiestanden. Dankzij de handige timerfunctie bepaal je zelf hoe lang je de airco aanstaat. Slaap je doorgaans licht? De al zeer stille airco wordt nog stiller in de slaapmodus. En of dat nog niet genoeg is, beschikt de caravan airco zelfs over sfeervolle ledverlichting. Stel dit allemaal eenvoudig in via het touchscreen display van de binnenunit of de meegeleverde afstandsbediening.

Leestip:  De glamping upgrade
Milieuvriendelijk koudemiddel

Het koudemiddel dat in deze nieuwe airco wordt gebruikt is het zeer milieuvriendelijke en efficiënte R290-gas. Dit gas heeft een GWP (Global Warming Potential) van slechts 3, wat aanzienlijk lager is dan andere koelmiddelen.

Prijs en beschikbaarheid

De dakairco RTA-2500L is per direct beschikbaar. Dit product vereist montage door een installateur en is daarom alleen verkrijgbaar via Mestic dealers. De verkoopadviesprijs bedraagt € 1.495,- excl. montage.

Eenvoudig je airco bedienen via je tablet of smartphone

Controle binnen handbereik

Eenvoudig je airco bedienen via je tablet of smartphone? Dat kan! Met nieuwe de Mestic app heb je controle over jouw Mestic apparaten via WiFi of Bluetooth. Regel eenvoudig de gewenste temperatuur, timerfunctie, slaapmodus en meer via de app.

• Download hier de Mestic app voor jouw Apple smartphone
• Download hier jouw Mestic app voor Android

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?

“Wij zijn Mestic en geloven in een geweldige buitenbeleving in alle vrijheid voor iedere natuurliefhebber. Het is onze missie producten te ontwikkelen van hoge kwaliteit met een functionele toepasbaarheid. Innovatieve toepassingen die eenvoudig zijn in gebruik en tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Ons assortiment is gericht op de echte outdoor avonturiers en kampeerliefhebbers. Onze innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen zorgen voor de meest comfortabele buitenervaring, zonder zorgen.”

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in