NCC kennismakingsweekend

Vrijdagmiddag 22 t/m zondagmiddag 24 september 2023

Kampeer jij graag op een terrein waar rust, ruimte en geen “commercialiteit” is? De Nederlandse Caravan Club (NCC) heeft 12 van deze terreinen op verrassende plekken in Nederland.

Wil jij die bijzondere aspecten ervaren? Kom dan naar het NCC-terrein De Rolle in Diffelen, nabij Hardenberg. Neem tent, vouwwagen, caravan of camper* mee.

Op zaterdag en zondag staat om 11.30 uur en 15.00 uur de koffie/thee klaar en vertellen ze je graag wat de NCC voor jou als kampeerliefhebber kan betekenen.

Ze hebben voor dit kennismakingsweekend een speciale prijs: € 10,– per nacht voor het gehele gezin. Elektra (indien gewenst) € 5,– per nacht. Toeristenbelasting is € 1,05 per persoon per nacht. Douchen gratis. Maximaal 2 huisdieren.

Besluit je ter plekke om lid te worden, dan worden de plaatskosten verrekend met het verschuldigde abonnementsgeld 2023, onder voorwaarde dat je ook in 2024 lid blijft.

Leestip:  Naakte waarheid Spekberg: Wij zijn geen nudistencamping

Als je niet wilt overnachten kan je ook gewoon even binnenlopen.
De omgeving leent zich prima voor fietsen en wandelen. Dus vergeet je fiets en/of wandelschoenen niet. Je hond wil vast graag met je het bos in.

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻: https://forms.office.com/e/YA2GH0HXFA

Wacht niet te lang met inschrijven. Vol is vol.

* Max 3500 kg

Website Nederlandse Caravan Club: www.ncc.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in