NCC is er speciaal voor de actieve kampeerder die er graag op uit trekt.

De NCC is opgericht in 1957 en is daarmee de oudste en verreweg de grootste onafhankelijke caravan club in Nederland en vervult al ruim een halve eeuw een voorbeeldfunctie. De Nederlandse Caravan Club, een vereniging waar ongeveer 2500 gezinnen lid van zijn. De club heeft ten doel het kampeertoerisme te bevorderen en het gebruik van de caravan, camper en vouwwagen zoveel mogelijk te stimuleren, één en ander in de meest ruime zin van het woord.

Doelstellingen NCC
 • Kamperen op fraaie eigen kampeerterreinen, kleinschalig
 • Op de mooiste plekjes in Nederland
 • Interessante thematische kampeerevenementen in het weekend of doordeweeks
 • Perfect georganiseerde binnen- en buitenlandse caravanreizen met enthousiaste begeleiders
 • Speciale jeugdevenementen trekpleister voor sportieve en avontuurlijke jeugd
 • Een uitgebreide website met alle informatie
 • Een fraaie Facebook pagina
 • Gratis technisch advies en ondersteuning over aanschaf, onderhoud, technische problemen en rijvaardigheid
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Een gezellige caravanclub voor sportieve, ondernemende, luierende, rustzoekende in natuur en cultuur geïnteresseerde mensen…die meer willen genieten van hun kampeermiddel!
Leestip:  Camping Le Mas De Mourgues vakantie in de Camargue
Kenmerken

De leden van de NCC kenmerken zich door intensief gebruik van de caravan gedurende het gehele jaar, dan wel de wens om dit gebruik te intensiveren. Het credo van de club luidt dan ook “meer plezier van je caravan”. In het clubblad ‘De Caravan’, op de website en Facebook worden evenementen en reizen die op stapel staan aangekondigd en wordt uitgebreid verslag gedaan van alle verenigingsactiviteiten.
Daarnaast bevatten deze drie communicatiemiddelen technische informatie, worden caravans, campers, vouwwagens en aanverwante producten onder de loep genomen en is er aandacht voor belangrijke gebeurtenissen voor de kampeerder.

Website NCC

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

2 REACTIES

 1. Jaren geleden al lid geworden van deze fijne club. Wij fietsen tegenwoordig veel en kunnen vanaf elk terrein wel leuke fietsroutes vinden. Daarnaast hebben wij veel weekenden en fiets en excursie weken georganiseerd. Altijd als vrijwilliger en dat maakt het juist zo leuk. Niets moet maar alles mag. De kinderen, die al vele jaren niet meer mee gaan hebben nog steeds vrienden uit de club, waarmee ze in het verleden vaak afspraken om weer een leuk weekend met een thema te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in