Camping Hohenbusche al 40 jaar een gezellige familie camping

Camping Hohenbusch is gelegen aan de rand van de Belgische Ardennen, de Oostkantons, in de driehoek België, Luxemburg en Duitsland. Camping Hohenbusch (in de Ardennen – België) is een familiebedrijf, in 1977 gestart, door de Noord-Hollandse pioniers Wim en Willy Bruin met hun toen nog jonge kinderen. Zij toverden de destijds afgekeurde camping met oude boerderij om tot een mooie familie camping. Jaar in en uit werkten wij aan de opbouw, de verbetering en de vernieuwingen op ons terrein. Zij zijn er trots op dat zij door de ANWB het beoordelingscijfer 8,8 of vier sterren en van Zoover een 9,1 ontvingen.

Verwarmd zwembad

Het zwembad van 25 x 8 m is altijd open vanaf Hemelvaartsdag tot 1 September. Er is een ondiep gedeelte voor kinderen en twee whirlpools. Op het grote terras of ligweide geniet je van uw welverdiende rust.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping

Wifi op de camping

Wie wil vandaag de dag nog internet missen in zijn vakantie?  Daarom is voor jou gemak draadloos internet op de gehele camping.

Horeca

Op de camping zelf bevindt zich een uitstekende taverne waar je terecht kunt voor een dagschotel, snacks en afhaalmaaltijden. Hier zijn ook dagelijks verse broodjes verkrijgbaar.
De taverne “Am Hohenbusch” is het hele jaar open, buiten het hoogseizoen op dinsdag gesloten. Bij de entree van de camping ligt het hoofdgebouw waar geheel ingerichte appartementen zijn ondergebracht.

Sanitair

Het luxe sanitair gebouw is verwarmd en compleet met baby-room, een badkamer voor mindervaliden, een familie-badkamer (voor iedereen toegankelijk) en privé sanitair.
Er is ook een wasserette met wasmachines en drogers aanwezig, centrifuge en strijkgelegenheid zijn gratis!

Kamperen

Het kampeerterrein is in terrassen ingedeeld. Er kan gekozen worden uit normale 100 m² kampeerplaatsen of comfortplaatsen van 150 m² en 175 m² met privé sanitair op de plaats. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen is het autovrije veldje met zandbak en speelveertoestellen. Zij hanteren flexibele aankomst- en vertrekdagen, je kunt dus zelf beslissen op welke dag je wilt aankomen of vertrekken.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Stacaravans te huur

Al hun huuraccommodaties zijn comfortabel en compleet ingericht, voor de bedden zijn synthetische dekbedden en hoofdkussens voorzien. Zij hechten er grote waarde aan dat je zich direct thuis voelt in de gehuurde stacaravan, een schone accommodatie is daarbij van groot belang. In de huuraccommodaties mag niet gerookt worden en er zijn geen huisdieren toegestaan. Wij hebben flexibele aankomst- en vertrekdagen buiten het hoogseizoen.

Website Hohenbusch

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in