Nature Camps: bijzonder overnachten in de natuur

Voor iedereen die houdt van het buitenleven, van back to basics gaan,
en voor rustzoekers.

The Wellbeing Circle organiseert bijzondere overnachtingen in de wildernis van Drenthe en het mooie watergebied rond De Weerribben in Overijssel. Ze nemen je mee naar de mooiste plekjes waar we een weekend back to basics gaan:
geen internet…eten verzamelen uit de natuur…koken op vuur…het water op in oud-hollandse punters…lunchen op het water…bij het vuur luisteren naar de spannende verhalen van de verhalenverteller… slapen onder de sterren…

mag het allemaal een beetje zachter?

In de hectische wereld van vandaag ontkom je niet aan stress, herrie en ruis op de lijn. Er komt via allerlei kanalen informatie op ons af. Als je niet uitkijkt sta je de hele dag ‘aan’. Tijdens de Nature Camps & Outdoor Teambuilding activiteiten ervaar je de stilte van de prachtige natuur om je heen, de positieve energie die je opdoet tijdens een paar dagen in de frisse buitenlucht. Je krijgt weer rust in je hoofd en je gaat dagelijkse gebeurtenissen weer in proporties zien.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?
Business into The Wild & Business into The Waters

Twee dagen met je collega’s in de gezonde buitenlucht geeft een bijzondere dimensie aan teambuilding!

Business into The Wild & Business into The Waters

Tijdens Business into The Wild ga je met collega’s back to basics en stap je een paar dagen lekker uit je comfort-zone. Je gaat nieuwe dingen ontdekken, in jezelf, elkaar en de wereld om je heen. Afhankelijk van je keuze slaap je onder een tarp of in een tent. Je leert te overleven in de natuur door het maken van vuur, koken op houtvuur, en eten te verzamelen uit de natuur. Ook kun je aanschuiven bij ‘Oude Ambachten’ zoals mandvlechten, werken met leer of het ‘coilen’ van manden/onderzetters…

Tijdens Business into The Waters leef je met jouw team op een prive eiland in een van de mooiste plekjes van Nederland.
Je slaapt in tenten en je gaat met elkaar twee geweldige dagen op en rond het water beleven. Je krijgt volop de ruimte om te ontmoeten, workshops te volgen en de verrijking te voelen van het buitenleven. Je verblijft tijdens Business into The Waters in het schitterende watergebied rond De Weerribben (Ov).

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Ga even helemaal offline en word je bewust van de geweldige natuur om je heen!

Website The Wellbeing Circle: thewellbeingcircle.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in