Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten

Aan de rand van natuurgebied Het Keelven ligt Camping de Kuilen, omgeven door bossen, heide, vennen en natuurreservaten. Ze nodigen je van harte uit om te komen genieten van al het moois dat hun camping en de omgeving te bieden heeft.

Eropuit met jouw paard over de ruiterroutes, wandelen door de bossen, fietsen in strabrechtse heide Nationaal Park De Groote Peel, golfen op de naastgelegen golfbaan en tal van andere activiteiten in de omgeving, maken jouw verblijf onvergetelijk. Ze bieden de paardenliefhebber zelfs de mogelijkheid om zijn eigen paard of pony mee te nemen, want stalling is ruimschoots aanwezig op de camping!

Faciliteiten

Camping de Kuilen biedt je alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Leestip:  Camper mee naar Denemarken: hier moet je op letten
Kampeerplek

Een kampeerplek in een natuurrijke omgeving – Ontspannen gaat vanzelf op Camping de Kuilen. De camping is namelijk van alle gemakken voorzien om in alle rust te vertoeven in en om jouw camper, caravan of tent. Er hangt een gemoedelijke sfeer en een praatje met de andere campinggasten is snel gemaakt.

Ruime kampeerplekken, van alle gemakken voorzien

De kampeerplekken zijn ruim gesitueerd over zes velden en voorzien van water en stroom. Om precies te zijn, kent elke kampeerplek een afmeting van 10×15 meter en is uitgerust met een eigen parkeerplaats. De goed verzorgde sanitaire voorzieningen liggen centraal en zijn vanuit elke hoek snel te bereiken. Uiteraard is het mogelijk om voor langere tijd op Camping de Kuilen te verblijven op een vaste seizoensplaats.

Website camping De Kuilen: www.campingdekuilen.nl

Leestip:  Meer bezoekers op Kampeer & Caravan Jaarbeurs  
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in