Met de camper op pad; De gids voor thuis en onderweg

In ‘Met de camper op pad – De gids voor thuis en onderweg’ nemen Rob Poels en Nancy Lamers uit Arnhem de lezer mee in de wereld van het camperleven.

Het boek bevat praktische tips, de ongeschreven gedragsregels, de mooiste plekjes, de kosten, veiligheid, rijvaardigheid en informatie over technische apparatuur in de camper. Dit leuke en handige boek wordt sinds vrijdag 5 maart uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Voorbereiding en inspiratie

Heb je net een camper gekocht, overweeg je er een te kopen of te huren? Dan is dit boek een goede voorbereiding en inspiratie voor de aankomende reis met de camper. Rijden en wonen in een camper is écht anders dan kamperen met de tent of caravan op campings. Zij nemen je graag mee in de wereld van het camperleven, zoals de ongeschreven gedragsregels, de mooiste plekjes, de kosten, veiligheid, rijvaardigheid en informatie over technische apparatuur in de camper.

Leestip:  Stapelbed in gezinshalfintegraal Itineo Cozi PS700

Om de sfeer te laten proeven zijn waargebeurde anekdotes toegevoegd. Behalve als voorbereiding voor thuis, kan het boek ook mee als naslagwerk voor onderweg omdat het veel praktische tips bevat.

Over de auteur

Nancy & Rob zijn allebei ondernemer, auteur, consultants en hebben een druk arbeidzaam leven in een vrij, beschouwend beroep. Zij zijn in 2015 begonnen met camperen omdat zij de behoefte hadden aan eenvoud, rust en onafhankelijkheid in de vakanties. Weg uit de hectiek en ze wilden de uitdaging aangaan om samen te leven op slechts enkele vierkante meters met een minimum aan spullen, zonder luxe. De overvolle grote steden, musea, vliegvakanties en het massatoerisme waren zij beu.

Hun eerste camperjaren hebben zij met grote nieuwsgierigheid vele camperaars en hun gewoonten beschouwd. In eerste instantie om er zelf van te leren en in tweede instantie om dit expliciet te maken naar anderen door het schrijven van een boek boordevol tips en wetenswaardigheden voor beginnende camperaars. Zij zijn niet dé camperexperts, maar mensen die midden in de ervaring zitten en wiens hart veroverd is door de rust, de regels, de eigenaardigheden en onafhankelijkheid van het camperleven. Zij discussiëren hier graag over met andere camperaars die zij ontmoeten op hun reizen en schrijven hierover om anderen te informeren en te inspireren. De reis die zij zelf hebben gemaakt om ervaren camperaars te worden willen ze graag delen met de aanstormende, nieuwe groep camperaars.

Leestip:  Bedden met liftsysteem in buscamper Affinity Three
Boekgegevens
Titel: Met de camper op pad – De gids voor thuis en onderweg

Auteur: Rob Poels | Nancy Lamers

Verschijningsdatum: 05-03-2021

Aantal pagina’s: 232

ISBN: 9789464311297

Geïllustreerd: ja

Verkoopprijs: € 22,99

Uitvoering: Paperback

Verkoop van dit boek is hier te vinden.

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in