Exclusief kamperen in de tuinen van het Muiderslot

Altijd al eens willen logeren op een middeleeuws kasteel? Deze zomer kan dat bij het Muiderslot, vlakbij Amsterdam. In de pruimenboomgaard van het kasteel kun je coronaproof kamperen. Zo beleef je het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland eens op een hele andere manier. Tijdens een exclusief arrangement word je volledig ontzorgd. Je hoeft alleen je slaapzak en tandenborstel mee te nemen. Vergeet ook niet om een maatje mee te nemen, want het arrangement is voor twee personen per tent. Kamperen kan tussen 25 juni en 12 september 2021 van donderdag tot en met zondag.

Exclusief arrangement

Na sluitingstijd van het museum ontvangen ze je met een welkomstdrankje. Tent, matrasjes en stoeltjes staan voor je klaar. Wanneer je bent gesetteld, wacht een rijk gevulde picknickmand. Zoek een plekje naar keuze in de grote kasteeltuinen en geniet samen van alle lekkernijen die je aantreft in de mand. Na het eten neemt een gids je mee op een zomeravondtour door het verlaten kasteel. Daarna is het tijd om te genieten van de prachtige zonsondergang en om te luisteren naar kasteelverhalen rond het kampvuur. Rond middernacht (of eerder als je wilt) ga je lekker slapen in je tentje onder de sterrenhemel. De volgende dag staat er een ontbijtje klaar. Wie durft, kan een verfrissende duik nemen in de Vecht. Wanneer het kasteel weer opent voor bezoekers, is het net of er nooit iemand heeft gelogeerd en ben jij alweer vertrokken.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

Kamperen op het Muiderslot

Praktische informatie

Kamperen op het Muiderslot is een unieke belevenis! Boek nu jouw nacht in juni, juli, augustus of september 2021. Alleen op basis van beschikbaarheid. Er is een beperkt aantal plekken en alles wordt coronaproof ingericht. Het arrangement is voor twee personen en kost 99 euro per persoon per nacht. De prijs is inclusief tent, matrasjes, stoeltjes, welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour door een gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en ontbijt. Kom je liever alleen? Dat kan, je betaalt dan de arrangementsprijs per tent (o.b.v. twee personen). Ook voor kinderen geldt deze prijs.

Reserveren

Reserveren kan via muiderslot.nl. Na boeking ontvang je een bevestiging met alle praktische informatie. Het is niet toegestaan om drank of drugs mee te nemen op het kasteelterrein. Drankjes zijn te koop op het kasteelterrein. Jouw gitaar of ander instrument is van harte welkom bij het kampvuur!

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

Website Muiderslot: muiderslot.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in