Maak je dromen waar! Maak een proefrit

Eén keer, die fantastische reis maken. In een eigen camper heel Zuid-Europa doorkruisen. Of ben je toe aan heel nieuw model ? Eéntje met al het comfort dat je je maar kan wensen?

Maak je dromen waar! Maak een proefrit

Kom naar Utrecht en kruip zelf achter het stuur van jouw favoriete camper. Onder begeleiding van een deskundige maak je een rit vanaf het beursgebouw en weer terug.

Van tevoren inschrijven

Het maken van een proefrit is helemaal gratis. maar geef het wel van tevoren aan ons door. Zie hieronder in welke campers je een proefrit kunt maken.

Let op!

De digitale inschrijving sluit in de eerste week van oktober. Hierna kun je alleen nog inschrijven op de stand van de leverancier die de proefrit verzorgt. Maar let op. Vol = vol!

Adria Twin Plus 600 SPB

Dit is de Adria Twin Plus 600 SPB. Dit is een automaat die je mag besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Deze buscamper is 6 meter lang. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur

 

Adria Sun Living S

Dit is de Sun Living S. Een halfintegraal met een maximale lengte van 7,4 meter. Deze automaat mag je besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs b. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.

 

Hymer BMC-I 580

Dit is de Hymer BMC-I 580. Het is een integraal van bijna 7 meter. Je mag deze camper besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in