Camperdriving Experience bij het NKC

Camperdriving Experience 20 oktober 2019. Wie een personenauto kan besturen, kan ook in een camper rijden, wordt vaak gezegd. Maar is dat ook echt zo? Ben je voldoende bewust van de grootte en zwaarte van je camper? En weet je in je camper juist te handelen in stressvolle situaties in het verkeer? Of ben je meestal de bijrijder en wil je met meer zelfvertrouwen op de bestuurdersstoel gaan zitten?

De Camperdriving Experience betekent een introductie in rijvaardigheid die voor elke camperaar, ervaren of beginnend, leerzaam is. We laten je ervaren wat je kunt verbeteren aan jouw camperrijvaardigheid. Op het terrein van Prodrive in Lelystad kun je op een veilige manier in je eigen camper oefenen op vier onderdelen. Zo leer je op- en afrijden op een gladde helling en je camper te beheersen in moeilijke omstandigheden. Op een uitgezet parcours ga je oefenen in voor- en achteruit manoeuvreren. Tot slot ga je met je camper op de weegbrug en leer je meer over de juiste manier van beladen en het zekeren van je belading.

Leestip:  BOVAG Nationale autowasdag 20 duizend euro opgehaald

Naast het oefenen in je camper, woon je een interactieve sessie bij gericht op veilig en verantwoord rijden, toegespitst op de camper. Ook worden presentaties verzorgd over banden en reisvoorbereiding.

Na afloop van deze dag besef je hoe belangrijk je rijvaardigheid in de camper is. Alles om onbezorgd en veilig te kunnen genieten van je camperreis! Wil je weten hoe de vorige editie was? Check de testimonials onderaan deze pagina

Let op!
– De NKC Camperdriving Experience is er voor de (nieuwe) camperaars die graag zijn/haar rijvaardigheid wil testen en met vertrouwen de weg op wil gaan. Dit kan in tweetallen, de bijrijder kan dus ook oefenen.

– De NKC Camperijvaardigheidstraining is een vervolgtraining waar meerdere trainingsonderdelen aan bod komen en waar slechts één persoon de training mag doen. Slaag je voor deze training, dan ontvang je een certificaat en krijg je vijf jaar lang 10 procent extra premiekorting op de basisdekking (WA/Beperkt Casco/Uitgebreid Casco) van de NKC Camperverzekering.

Leestip:  Buitenluchtleven - buiten is dichterbij dan je denkt

Datum: 20 oktober 2019 in Lelystad

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in