Camping Westerwijk vlakbij het mooie Zeeuwse strand

Op een rustige locatie, maar toch vlakbij het mooie Zeeuwse strand, ligt hof Westerwijk. De boerderij is gelegen tussen Koudekerke en badplaats Dishoek. Vanaf de camping is het zo’n 5 minuten fietsen naar het strand.

De camping ligt achter de boerderij, verdeeld over 3 velden zijn er 15 plaatsen beschikbaar. Op alle plaatsen is er een aansluiting voor elektriciteit, allen voorzien van 6 ampère. Op de camping zelf is er een verwarmd toiletgebouw met 4 douches en 6 toiletten, verdeeld over een mannen en vrouwengedeelte. In het vrouwengedeelte is er een aparte ruimte voor het wassen en in bad doen van kleine kinderen en baby’s. Toiletpapier en handzeep zijn uiteraard aanwezig.

Tevens zijn er 4 plekken waar men de afwas kan doen. Voor wie er gebruik van wil maken is er een wasmachine, koelkast en diepvriezer aanwezig. Tevens is er prima wifi, welke bij de prijs inbegrepen is. Op de boerderij is er voldoende parkeergelegenheid, waardoor er op de velden geen auto’s bij de tenten staan. Zo kunt u heerlijk genieten van de natuur en van het boerderijleven!

Kalfjes op de boerderijOp de camping zelf is er volop ruimte om te voetballen of om een balletje op te slaan. Hun drie kinderen Thijmen, Davey en Nienke zorgen voor voldoende levendigheid op het erf! Ze hebben op de boerderij een dierenweide met konijntjes en cavia’s de het leuk vinden om een worteltje te krijgen van de kinderen. In de wei staan schapen welke in het voorjaar lammetjes krijgen. Met een beetje geluk kan je de pasgeboren lammetjes vrolijk zien dartelen in de wei! Van de kippen die op de boerderij lopen kan iedereen een vers eitje rapen voor het ontbijt. Ook is er een speelweide waar kinderen lekker kunnen spelen en ravotten op de schommel, glijbaan en trampoline. De traptrekkers en skelters zijn ook altijd favoriet, er is genoeg plek waar ze lekker kunnen crossen. Maar de kinderen kunnen vooral lekker samen spelen in de natuur waar volop avonturen te beleven zijn!

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Wil je meer weten over Camping Westerwijk

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in