Luxe tenten op de mooiste plekken van Europa

Ben jij op zoek naar het bijzondere buitengevoel van de camping? Geniet jij van slapen onder het tentdoek maar hou je ook van het comfort van een vakantiehuisje? Op Luxetent.nl vind je de beste safaritenten, lodgetenten, yurts, tipi’s  en andere luxe ingerichte tenten op de mooiste plekken van Europa.

 

Kamperen met klasse!

Geen gesjouw met tentstokken en -haringen; de luxe tenten in hun aanbod staan al compleet ingericht voor je klaar. Deze tenten zijn robuuster dan een doorsnee tent, je slaapt op echte bedden, zit op echte meubels en in plaats van tentzeil ligt er een houten vloer in je luxe tent. In de meeste gevallen is privé sanitair aanwezig; vaak in de tent zelf en soms daarbuiten. Dit is glamping op zijn best!

Leestip:  De Eriba Touring caravan modellen

Kies het type tent dat past bij jouw wensen en ontdek op welke campings, vakantieparken of agriturismo’s deze luxe tenten staan.

Hoe ze hun keuzes maken

Elke tent op de website van luxtent.nl is zorgvuldig gekozen op basis van de kenmerken die passen bij een luxe kampeerervaring. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een bijzondere kampeervakantie met klasse!

luxe tent

Welk type tent past bij jou?

Kies de luxe tent die past bij jou. Van een luxe safaritent met of zonder eigen sanitair tot sportieve lodgetent of uniek ingerichte vijf-sterren tent. Ze helpen je graag de perfecte tent te vinden op de mooiste plekken van Europa.

Website luxetent: luxetent.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in